Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2021, 16:20
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Matovič vysvetlí nezrovnalosti okolo ruskej vakcíny Sputnik V, až keď „opadne nenávisť médií“. Z tlačovej besedy opäť ušiel

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Minister financií na tlačovej konferencii ministra zdravotníctva oznamoval, aké opatrenia sa budú od pondelka uvoľňovať. Na otázky o Sputniku V neopovedal, pretože sa mu nepáči „lynč“ médií.

Igor Matovič na tlačovke o uvoľňovaní opatrení povedal, že tlačovú konferenciu o vakcíne Sputnik V urobí až vtedy, keď ho médiá prestanú „lynčovať“. „Slovensko žije 6 dní lynčovaním alebo až prekypovaním nenávisti k Igorovi Matovičovi. Skúste sa pozrieť do médií, čo na túto tému popísali, a porovnať to s realitou, ako som sa vyjadril ja. Bol som obvinený z čohokoľvek a som permanentne vystavený vulgárnym vyhrážkam pána Baťa, hoci som na pani Baťovú nepovedal ani slovo,“ vysvetlil Matovič. 

Odporúčané
Budúci týždeň už žiaden okres nebude v čiernej fáze, takto sa budú uvoľňovať opatrenia Budúci týždeň už žiaden okres nebude v čiernej fáze, takto sa budú uvoľňovať opatrenia 13. apríla 2021, 15:27

Dodal, že nemá chuť spraviť tlačovku, keď vidí, čo píšu médiá, a keď bude vidieť, že nenávisť opadla, všetky nejasnosti vysvetlí. Naznačil, že by sa tak mohlo stať už zajtra. 

Obyvatelia Slovenska dnes nevedia, čo presne bol Igor Matovič riešiť v Moskve a ako jeho rokovania dopadli, rovnako nie je jasné, ako sa dohodol s Maďarskom, ktorého úrady majú preverovať šarže vakcíny Sputnik V dovezené do skladov na Slovensku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia