Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2021, 11:53
Čas čítania 1:16
Viktor Kniš

Tarabov asistent šíril hoaxy o koronavíruse, až kým sa ním sám nenakazil. Bez dýchacej masky teraz prejde len pár metrov

NEWS
Uložiť Uložené

Bojoval proti vakcínam, propagoval lieky, ktoré pravdepodobne proti koronavírusu nepomáhajú, a naznačoval, že covid-19 je umelo vytvorený vírus na zničenie časti populácie.

Asistent poslanca Tomáša Tarabu (kandidoval za ĽSNS) Miroslav Vetrík sa nakazil koronavírusom. Na Facebooku opisuje ťažký priebeh ochorenia. Po desiatich dňoch vysokých teplôt nezvládne prejsť bez dýchacej masky ani pár metrov. „Doma som s touto hnusobou už nevedel adekvátne bojovať. Nedarilo sa mi znížiť vysoké teploty (10 dní som mal nepretržite 39,4) a potom mi začala klesať saturácia, čo som nevedel doplniť kyslíkovými tubami. Celková slabosť, závraty,“ opisoval svoje príznaky na Facebooku. 

„Menšie vzdialenie bez masky (toalety, sprcha) ma veľmi vyčerpávajú a vedú k závratom a dýchavičnosti. Preto hlboký odpočinkový režim,“ dodáva v novšom statuse.

Odporúčané
FOTO: Prvé rokovanie vlády pod vedením premiéra Eduarda Hegera, ktorý si vymenil stoličku s Igorom Matovičom FOTO: Prvé rokovanie vlády pod vedením premiéra Eduarda Hegera, ktorý si vymenil stoličku s Igorom Matovičom 7. apríla 2021, 8:56

Vetrík na koronavírus síce veril, dlhodobo však šíril nepravdivé informácie o jeho pravdepodobnom pôvode a svoje domnienky označoval za fakty, aj keď niektoré z nich vedci vyvrátili. 

Domov
Zdieľať
Diskusia