Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2021, 20:04
Čas čítania 0:59
Kamila Šebestová

Retro hit Sladké mámení má odteraz hudobný klip. Jeho speváckou hviezdou je Zdena Studenková

NEWS KAUFLAND ZDENA STUDENKOVÁ
Uložiť Uložené

Známa slovenská herečka stvárňuje hlavnú rolu v reklame na Kaufland.

Slovenská herečka Zdena Studenková si v novom spote nielen zahrala, no aj zaspievala a zatancovala. V historicky prvom hudobnom klipe k pesničke Sladké mámení od Heleny Vondráčkovej stvárňuje hlavnú postavu. 

Vo videu ju sprevádzajú tancujúci zákazníci Kauflandu aj herečka Daniela Gudabová v úlohe predavačky. Jej tanečné pohyby zdieľalo cez Instagram stories vyše 850 ľudí. Dá sa teda povedať, že nový spot Kauflandu má zatiaľ úspech. 

V spojitosti so zavedením vernostného programu sme chceli priniesť našim zákazníkom kampaň, ktorá ich osloví a zaujme a prinesie vždy niečo nové. Presne o tom je aj spot Hviezdne pokušenie. O jeho úspechu a úspechu súťaže svedčia aj pochvalné komentáre na sociálnych sieťach. Video s tancujúcou predavačkou je jedno z tých, na ktoré sa dá pozerať takmer nepretržite,“ povedala portálu Stratégie Jana Ištóková zo spoločnosti Kaufland.

Diváka v klipe zaujme nielen Zdena Studenková, no aj retro nádych a mierne psychedelické farby. Nesie sa v duchu reklamného sloganu „S Kaufland Card je za hviezdu každý“.

Reklamu režíroval Pepe Ehrenberger a Joj Production, vyšla z dielne agentúry THIS IS LOCCO.

Pani Studenková bola v kampani prítomná už od tendrovej prezentácie a sme radi, že do toho Kaufland išiel. Zaujímavosťou je, že hoci pani Studenková nerieši sociálne site, sociálne siete riešia ju, takže tu bol silný predpoklad, že v online bude naozaj fungovať,“ povedal pre portál Stratégie Martin Polakovič z THIS IS LOCCO.

Odporúčané
Budget-friendly vegánsky recept plný vitamínov. Sprav si krémovú polievku podľa foodblogerky Ivy Kocovej Budget-friendly vegánsky recept plný vitamínov. Sprav si krémovú polievku podľa foodblogerky Ivy Kocovej 19. januára 2024, 8:30

Starší divák si klip automaticky spojí s vystúpením Zdeny Studenkovej z filmu z čias socializmu S tebou mně baví svět. V autentickom retro šate naspievala pesničku Sladké mámení už v 80. rokoch. 

Odporúčané
Bývalá kráľovná krásy strhla novej miss Srí Lanky korunku, dôvodom mal byť jej rozvod. Nasadila ju na hlavu vicemiss Bývalá kráľovná krásy strhla novej miss Srí Lanky korunku, dôvodom mal byť jej rozvod. Nasadila ju na hlavu vicemiss 6. apríla 2021, 17:11
Domov
Zdieľať
Diskusia