Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2021, 22:22
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Sleduj bláznivý trailer na 5. sériu Ricka a Mortyho. Kedy sa vráti najvtipnejší animovaný seriál súčasnosti?

Sleduj bláznivý trailer na 5. sériu Ricka a Mortyho. Kedy sa vráti najvtipnejší animovaný seriál súčasnosti?
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Trailer dokazuje, že vynikajúci seriál sa nemení. Vždy bude plný originálnych sci-fi nápadov, úžasných hlášok a prvotriednej animácie.

Adult Swim prostredníctvom nového traileru oznámili, že ich animovaný seriál Rick a Morty sa vráti už čoskoro. 5. séria komediálneho sci-fi odštartuje 20. júna. Bohužiaľ, ďalšie konkrétne informácie sme sa nedozvedeli.

Odporúčané
Svet Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prezrádza nové tajomstvá o svete Marvelu a pravdu o Captainovi America Svet Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prezrádza nové tajomstvá o svete Marvelu a pravdu o Captainovi America 27. marca 2021, 15:26

Predplatitelia HBO Max si dovtedy môžu užívať prvé 4 série, no tie necelé 3 mesiace do premiéry nových častí ubehnú veľmi rýchlo. Čakanie si môžeš skrátiť 2. sériou Solar Opposites, ktorá je už dostupná na Amazon Prime. Ide o ďalší animovaný, sci-fi seriál s množstvom vtipov od rovnakých tvorcov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia