Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2021, 17:50
Čas čítania 1:07
Tímea Krauszová

Vzniká česká streamovacia platforma s pracovným názvom Czechflix. Chce konkurovať Netflixu aj HBO

Vzniká česká streamovacia platforma s pracovným názvom Czechflix. Chce konkurovať Netflixu aj HBO
Zdroj: Unsplash / Jonas Leupe
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Za projektom stojí šéf Českej televízie.

Šéf Českej televízie (ČT) Petr Dvořák pripravuje nový projekt. Zatiaľ pod pracovným názvom Czechflix hovorí o novej streamovacej službe, ktorá by do popredia dostala domácu – teda českú a slovenskú – tvorbu. Majú ambíciu konkurovať HBO a Netflixu, povedal Dvořák v rozhovore pre týždenník Euro. Na jednom mieste by si tak mohol nájsť produkciu lokálnych televízií.

Odporúčané
Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) 25. marca 2021, 14:30

Česko-slovenský streaming

Všetky seriály a filmy z českej produkcie pod jednou strechou, exkluzívne online premiéry alebo prístup k novým častiam skôr, než ich odvysielajú v televízii. Takýto je základný koncept Czechflixu, ktorý pripomína napríklad službu VOYO.

Domov
Zdieľať
Diskusia