Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2021, 21:48
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Erotické bary v Bratislave potajomky fungujú aj cez zákaz vychádzania. Zákazníci sa chodia aj vyrozprávať, hovoria pracovníčky

NEWS EROTICKÉ SLUŽBY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V Bratislave sa do erotického baru vieš s trochou úsilia dostať aj počas zákazu vychádzania.

V Bratislave neprestávajú erotické bary fungovať ani počas pandémie. V novej reportáži TV Markíza sa redaktorka Kristína Kövešová vybrala po stopách podnikov, ktoré síce oficiálne majú mať dvere zatvorené, ale vďaka jednému telefonátu vedia potenciálni zákazníci získať inštrukcie, ako sa k sexuálnym pracovníčkam dostať.

Sexuálne pracovníčky v reportáži zákazníkovi, ktorý prišiel so skrytou kamerou, prezradili, že je možné zostať doma v lockdowne jeden, dva či tri mesiace, lenže takáto situácia nie je udržateľná. V neoficiálnych erotických salónoch zákazníkom ponúkajú aj občerstvenie, najčastejšie alkohol, pravdaže. Platí, že nejde vždy len o sex.

Sexuálne pracovníčky tvrdia, že v poslednom čase lockdown doľahol na mnohých ľudí natoľko, až sa rozhodli vyhľadať spoločnosť v erotickom bare. Vraj sa čoraz viac mladých mužov chodí najmä pozhovárať, pretože celé dni pracujú z domu, pozerajú do obrazoviek a nemajú takmer žiadny sociálny kontakt. K sexuálnym službám tak občas ani nedôjde.

Odporúčané
Naď: Matovič chcel odísť z politiky, ale my mu hovoríme, aby zostal. Kríza stojí na požiadavke Sulíka Naď: Matovič chcel odísť z politiky, ale my mu hovoríme, aby zostal. Kríza stojí na požiadavke Sulíka 24. marca 2021, 20:27

Úrad verejného zdravotníctva v Bratislave ani polícia však neevidujú žiadne podnety na erotické bary, ktoré Kristína Kövešová objavila. Policajti šli na základe tipu tieto podniky skontrolovať, ale podľa vyjadrenia policajnej hovorkyne neznamenali žiadne porušenie platných opatrení.

Poskytovanie sexuálnych služieb je pritom v súčasnej epidemickej situácii extrémne rizikové. Akákoľvek fyzická aktivita ako pohlavný styk je ideálna na prenos vírusových častíc, pretože človek zrýchlene dýcha, pravdepodobne si nechráni dýchacie cesty a neustále zostáva v kontakte s pokožkou druhej osoby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia