Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2021, 8:25
Čas čítania 0:46
Marián Mauik Biel

Americkí policajti sa naučili fintu, aby ich nemohli nahrávať na Facebook alebo Instagram

Americkí policajti sa naučili fintu, aby ich nemohli nahrávať na Facebook alebo Instagram
Zdroj: Inputmag
TECH
Uložiť Uložené

Policajt sa naučil využívať algoritmus na ochranu hudobných autorských práv.

Nahrávať policajtov pri výkone ich práce je v USA právom občanov, ktoré je garantované ústavou. Práve v tejto krajine je to viac než bežná prax, keďže zneužitie právomoci alebo nekalé konanie tam nie je raritou. Bez toho, aby natočili okoloidúci zatýkanie Georga Floyda, by sa tento prípad možno nikdy nedostal na verejnosť.  

Odporúčané
Separov album nahrali na torrenty, uploadovali na stiahnutie a posielali kamošom. Aké tresty im teraz hrozia? Separov album nahrali na torrenty, uploadovali na stiahnutie a posielali kamošom. Aké tresty im teraz hrozia? 24. apríla 2020, 15:27

Polícia sa však tiež učí využívať nové technológie a s nimi spojené pravidlá. Minimálne v Kalifornii.

Aktivista s prezývkou mrcheckpoint_ zverejnil už dve videá, na ktorých komunikuje s políciou v Beverly Hills. Na prvom je dôstojník polície za sklenenou stenou, a keď zistí, že ho sníma, prestane reagovať na otázky a pustí licencovanú hudbu zo svojho mobilu.

Domov
Zdieľať
Diskusia