Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2021, 14:06
Čas čítania 1:14
Marián Mauik Biel

Instagram pre deti mladšie ako 13 rokov: Spoločnosť Facebook chce osloviť aj túto cieľovú skupinu

TECH FACEBOOK INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Zatiaľ neoficiálne správy hovoria o tom, že sa začal vývoj špeciálne upravenej verzie Instagramu s razantnejšími bezpečnostnými prvkami

Je verejným tajomstvom, že mnohé digitálne platformy používajú aj malé deti. Technicky sa tomu veľmi nedá zabrániť, pretože pri registrácii si stačí vymyslieť iba iný dátum narodenia. Jedinou prevenciou doteraz bol dohľad rodičov. Lenže zakázané ovocie chutí o to viac. Preto technologické firmy začali vyvíjať verzie svojich služieb aj pre deti.

Odporúčané
Nikdy som sa necítila viac ponížená, opisuje Veronika reakciu polície po tom, čo im nahlásila kyberšikanu Nikdy som sa necítila viac ponížená, opisuje Veronika reakciu polície po tom, čo im nahlásila kyberšikanu 18. marca 2021, 9:30

Najnovším prírastkom má byť onedlho Instagram pre používateľov mladších než 13 rokov. O tomto novom projekte údajne hovoril Vishal Shah, produktový viceprezident firmy, v internom ozname určenom zamestnancom. Získal ho však aj BuzzFeed News.

Domov
Zdieľať
Diskusia