Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2021, 21:11
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Do Kauflandu v Partizánskom vošiel provokatér bez rúška. Korona je genocída, vykrikoval po ľuďoch, kým ho nevyviedli policajti

NEWS KAUFLAND POTRAVINY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V Kauflande v Partizánskom mali zamestnanci aj policajti plné ruky práce s provokatérom.

V čase pandémie nie je núdza o provokatérov, ktorí odmietajú rešpektovať zákony a nariadenia vlády, čím ohrozujú nielen seba, ale najmä svoje okolie. Do supermarketu Kaufland v meste Partizánske s tým istým cieľom prišiel chlapík, ktorý na Facebooku vystupuje ako Patrik Šúň.

Rovnako sa predstavil vo videu z návštevy supermarketu, kam prišiel bez akejkoľvek ochrany dýchacích ciest, a tak ho z logických dôvodov chcel pracovník bezpečnostnej služby z predajne vykázať. Muž odmietal spolupracovať, nerešpektoval ani výzvy viacerých zamestnancov supermarketu a upozorňoval, že koronavírus je genocída a rúška sú podvod.

„Už nás pozerajú v Maroku, vidia nás v Japonsku, my im spravíme prevrat,“ konštatoval muž a medzitým urážal premiéra Igora Matoviča. „Ja tu žiadne gestapácke metódy nebudem používať,“ hovoril zamestnancom. „Žiadny zákaz ja vám netolerujem,“ povedal zrejme manažérovi, ktorý ho prišiel požiadať, aby opustil predajňu.

Odporúčané
Primár: Videl som prípady, keď ľudia ivermektín jedli ako pastu pre kone. Zomiera nám 20 až 25 percent pacientov (Rozhovor) Primár: Videl som prípady, keď ľudia ivermektín jedli ako pastu pre kone. Zomiera nám 20 až 25 percent pacientov (Rozhovor) 13. marca 2021, 12:30

Onedlho tak do supermarketu dorazili privolaní policajti, ktorí s mužom mali chvíľu trpezlivosť. Netrvala však dlho, pretože naďalej odmietal poslúchnuť výzvy na odchod z predajne. „Ja tu žiadne splodiny v rúšku dýchať nebudem ani zabíjať sám seba,“ hovoril hliadke.

Keď mu policajt odcitoval zákon, na základe ktorého má právo zákazníka vyviesť von, len odvrkol. „Ja som ten zákon nepodpísal,“ ohradil sa s tým, že prišiel na nákup. Policajti mu následne oznámili, že budú nútení použiť donucovacie prostriedky, schmatli ho a vyviedli von.

Domov
Zdieľať
Diskusia