Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2021, 18:21
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

38-ročný poslanec zo Sme rodina bojuje aj s manželkou v nemocnici o život. Majú ťažký priebeh ochorenia covid-19

NEWS NEMOCNICA SME RODINA
Uložiť Uložené

Miloš Svrček a jeho manželka boli s ťažkým priebehom prevezení do nemocnice.

Poslanec Národnej rady SR za hnutie Sme rodina Miloš Svrček je hospitalizovaný v nemocnici, kde bojuje s koronavírusom. Ťažký priebeh ochorenia má aj jeho manželka, ktorá tiež leží v nemocnici, uviedol predseda hnutia Boris Kollár v relácii Téma dňa na TA3.

Odporúčané
Boris Kollár je zaočkovaný proti ochoreniu covid-19 Boris Kollár je zaočkovaný proti ochoreniu covid-19 4. marca 2021, 19:51

O tom, že 38-ročný politik je vo vážnom stave a má problémy s dýchaním, informoval ešte 1. marca portál Aktuality.sk„Môj poslanecký kolega Miloš Svrček bol s ťažkým priebehom prevezený do nemocnice a bojuje tam o život. Jeho manželka takisto bojuje o život,“ povedal v relácii Boris Kollár.

„Tu sa končia všetky srandy. Myslím si, že je namieste, aby sa kritická infraštruktúra parlamentu zaočkovala. Potrebujeme, aby parlament zasadal, aby prijímal zákony, ktoré budú naozaj riešiť tieto covidové problémy alebo opatrenia, ktoré môžu pomôcť ľuďom,“ dodal šéf hnutia Sme rodina, ktorý sa už proti koronavírusu zaočkoval. Opozícia ho za to obviňuje z papalášizmu.

Koronavírusom sa od vypuknutia pandémie nakazili viacerí opoziční, ale aj koaliční poslanci. Poslanec za Smer-SD Ľubomír Petrák na následky ochorenia napokon 20. februára zomrel.

Sme rodinaMiloš Svrček
Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia