Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2021, 9:11
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Nový Blade od Marvelu bude pre deti a Tom Holland možno po treťom diele skončí ako Spider-Man

Nový Blade od Marvelu bude pre deti a Tom Holland možno po treťom diele skončí ako Spider-Man
Zdroj: New Lince Cinema/The Walt Disney Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Najnovšie novinky z Marvelu nepotešia zrejme nikoho.

Herec Tom Holland prezradil serveru Collider, že po Spider-Man 3 s názvom No Way Home sa jeho kontrakt s Marvel Studios naplní. Ak neuzatvoria novú zmluvu, v ďalších filmoch Spideyho neuvidíme. V minulosti by sme nad tým len mávli rukou, že je to len formalita.

Odporúčané
10 knižných scén, ktoré vo filmoch o Harrym Potterovi nedávajú zmysel alebo nám chýbajú, pretože sú nesmierne cool 10 knižných scén, ktoré vo filmoch o Harrym Potterovi nedávajú zmysel alebo nám chýbajú, pretože sú nesmierne cool 27. februára 2021, 9:30

Avšak, vzhľadom na to, že Sony už raz Spideyho zo sveta Marvelu stiahlo a rokovania obnovili až po niekoľkých týždňoch, musíme byť ostražitejší. Je celkom možné, že Spider-Mana v Marvel Cinematic Universe už po No Way Home neuvidíme (tým pádom ani v ďalších tímovkách ako Avengers). 

Ďalšia novinka pochádza z rozhovoru Šéfa Marvelu Kevina Feigeho s The Hollywood Reporter. Nájdeš v ňom mnoho zaujímavostí, no nás najviac zaujala správa o tom, že jediným R-kovým projektom od Marvelu bude Deadpool, ktorý sa neskôr začlení do sveta Marvelu.

Inými slovami, všetky ďalšie filmy budú aj naďalej označené ratingom PG-13, teda pre tínedžerov. Znamená to minimum (ak vôbec nejaké) nadávky, žiadnu krv a podobne. V súbojoch Bladea s upírmi tak nečakaj žiadne trhanie vnútorností a iné cool scény, aké sme si užívali v trilógii filmov s Wesleym Snipesom.

Ten sa nechal počuť, že ak to Marvel bude chcieť, objaví sa v novej verzii aspoň v nejakej malej cameo úlohe (objavil by sa na pár sekúnd na obrazovke, aby potešil fanúšikov pôvodných filmov). Nového Bladea stvárni oscarový Mahershala Ali a v kinách ho uvidíme do konca roka 2025. 

Blade
Zdroj: Netflix/New Line Cinema
Domov
Zdieľať
Diskusia