Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 9:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Spider-Man oficiálne opúšťa MCU. Šéf Marvelu tvrdí, že dohoda so Sony nikdy nemala trvať večne

Spider-Man oficiálne opúšťa MCU. Šéf Marvelu tvrdí, že dohoda so Sony nikdy nemala trvať večne
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Kevin Feige a Tom Holland sa v krátkosti rozpovedali ohľadom rozchodu medzi Disney a Sony.

Ak ťa aspoň trochu zaujímajú komiksovky, tak ti určite neunikla nedávna informácia o tom, že Spider-Man v podaní Toma Hollanda končí vo svete MCU (viac sa dozvieš tu). A hoci sa v kuloároch začalo špekulovať, že by sa štúdiá Disney a Sony predsa len mohli dohodnúť k spokojnosti oboch táborov, k ničomu takému nedošlo. Ba čo viac, zdá sa, že poriadna bitka ešte len začne.

Odporúčané
Nejkrásnější ženy na internetu #17 Nejkrásnější ženy na internetu #17 25. decembra 2013, 17:52

Podľa najnovších informácií sa vraj Disney a Sony momentálne preťahujú o Jona Wattsa, teda režiséra snímok Spider-Man: Homecoming a Spider-Man: Far From Home. Kevin Feige a Marvel Studios si ho chcú logicky nechať u seba v MCU, no a Sony by ho zasa opäť rado videlo v kresle režiséra ďalšej Spideyho snímky s Tomom Hollandom. Herec by mal mať zmluvu ešte na jeden alebo dva filmy (zdroje sa v tomto prípade rôznia).

Scenár k tretiemu filmu od Chrisa Mckennu a Erika Sommersa (stoja aj za prvými dvoma) je už údajne hotový, či sa ale vráti aj Watts, aby film zrežíroval, to zatiaľ s istotou povedať nevieme. Samotný Watts mal so Sony podpísať zmluvu iba na dve Spideyho snímky, takže už nie je nijako viazaný. V nedávnom rozhovore pre magazín Entertainment Weekly sa však na tému Spider-Mana vyjadril aj sám Feige.

Odporúčané
Nike nám posúva Air Max 90 ICE Pack Nike nám posúva Air Max 90 ICE Pack 25. decembra 2013, 15:47

V súvislosti so Spideym cítim vďačnosť a radosť, pretože v rámci MCU sme s touto postavou natočili päť filmov. Dve sólovky a tri projekty s Avengermi. Bol to sen, o ktorom som si myslel, že sa nesplní. Nikdy to ale nemalo trvať večne a vedeli sme, že máme obmedzený čas. My sme to však dokázali a rozprávali sme príbeh, ktorý sme chceli. A za to budem vždy vďačný,“ prezradil šéf Marvel Studios.

A čo na to predstaviteľ pavúčieho muža? Ten sa na akcii D23 objavil kvôli propagácii pixarovky Onward, pričom si našiel čas aj na niekoľko slov ohľadom celej situácie okolo Disney, Sony a Spider-Mana. „Bol to šialený týždeň, no chcem, aby ste všetci vedeli, že vás z hĺbky srdca milujem 3000,“ v krátkosti uviedol pred fanúšikmi Tom Holland. Herec ešte dodal, že aj keď bude budúcnosť Spider-Mana iná, podľa jeho slov nebude o nič menej úžasná.

Aj Jon Favreau dúfa, že, sa Spidey a ostatné postavy z MCU ešte stretnú

Domov
Zdieľať
Diskusia