Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 18:43
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

8-ročná raperka má 10 reťazí na krku, aj keď meria len 140 centimetrov. Lil ASH hejterom zapaľuje sviečku

HUDBA LIL ASH
Uložiť Uložené

Vo videoklipe tancuje pred Mercedesmi, zatiaľ čo okolo nej driftujú na motorkách. Sleduj novinku najmladšej slovenskej raperky.

Iba 8-ročná raperka Lil Ash sa pripomína ďalším hudobným počinom zo svojej dielne. Track tentokrát nesie názov Lil Bouse a najmladšia slovenská raperka v ňom pochováva svojich hejterov. Zároveň ďakuje za promo všetkým, ktorí o nej natáčajú reakčné videá.

Odporúčané
Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. novembra 2020, 15:30

Opäť ide o typickú newschoolovú záležitosť plnú autotunu. Vo videoklipe, o ktorý sa postaral Anti Studio Production, tancuje pred Mercedesmi, zatiaľ čo okolo nej driftujú na motorkách. V skladbe hovorí, že má 10 reťazí na krku, aj keď meria len 140 centimetrov a jej youtube pozná viac čísiel ako jej matikár.

Hoci je len tretiačka na základnej škole, vydala doposiaľ už štyri skladby, ktoré majú dokopy už takmer 3 milióny videní. Hneď po prvom hudobnom počine ju zdieľali veľké rapové mená domácej scény ako Separ, Pil C či Aless.

O hejteroch sa v rozhovore pre Refresher rozrozprával aj otec mladej raperky. „Áno, negatívne komentáre k rapu patria, ale takýto nával nenávisti voči 8-ročnej babe, ktorá spravila song na účel zábavy, sme skutočne nečakali. Veľa ľudí píše komenty aj voči nám, že sa chceme ako rodičia „nabaliť“ na našej dcére, čo je, samozrejme, nezmysel.“

Domov
Zdieľať
Diskusia