Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2021, 13:17
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Rytmus: Jasmina nie je tehotná, novinári bláznia ľudí detskými klamstvami

OSOBNOSTI RYTMUS
Uložiť Uložené

Slovenský raper vyvrátil tvrdenia bulvárneho denníka, ktorý na titulke naznačil, že Jasmina čaká druhé dieťa.

Rytmus vyvrátil tvrdenia z titulky printovej verzie denníka Nový čas, podľa ktorého môže byť jeho manželka Jasmina druhýkrát tehotná. „Jasmina má byť znovu tehotná, ale toto tajomstvo si zatiaľ nechávajú len pre seba. Chcú sa zatiaľ tešiť len v súkromí,“ povedal Novému Času zdroj z televízie blízky moderátorke.

Člen Kontrafaktu na Instagrame napísal, že ide o klamstvo a dodal, že ak novinári týmto spôsobom overujú všetky fakty, môže to mať zlý vplyv na spoločnosť.

„Toľko závažných a nevyriešených vecí sa deje v našej krajine a oni bláznia ludí detskými oj***mi. Iba sa zamýšľam nad tým, že keď dokážu takto klamať, ako musia klamať v citlivých kauzách, ktoré vyštvali Slovensko do ulíc,“ konštatuje Rytmus v príspevku na Instagrame. 

Aj pred narodením prvého syna Rytmusa a Jasminy bulvár viackrát zverejnil titulky, v ktorých naznačoval očakávanie dieťaťa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia