Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2021, 10:42
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Vláda si vytvorila tajný zoznam svojich nepohodlných poslancov. Tento nás kritizoval 21-krát, tamten 18-krát, píše sa v ňom

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Cieľom zoznamu vraj nie je kritických poslancov vládnej koalície umlčiavať.

 Časti vlády sa nepozdáva, že ju niektorí koaliční poslanci verejne kritizujú. Nechala si preto vytvoriť tajný zoznam, v ktorom figurujú mená poslancov spoločne s počtom príspevkov a vyjadrení, v ktorých kritizujú vládu na sociálnych sieťach. Tieto zistenia priniesol portál Aktuality.sk, podľa ktorého lídri vládnych strán o zozname diskutovali na koaličnej rade.

Odporúčané
Slovensku už rokuje o „zázračnom“ lieku na Covid-19 z Izraela, ktorý vyliečil 29 z 30 pacientov do piatich dní Slovensku už rokuje o „zázračnom“ lieku na Covid-19 z Izraela, ktorý vyliečil 29 z 30 pacientov do piatich dní 19. februára 2021, 8:42

Na koaličnú radu mal zoznam doniesť šéf poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš, ale nie je jasné, či ho zostavoval priamo on. Zoznam mal obsahovať priamo mená poslancov zoradené podľa toho, koľko nepohodlných príspevkov s kritikou vlády zverejnili. Na vrchole rebríčka sa umiestnil Miroslav Kollár zo strany Za ľudí, ktorý medzitým koalíciu opustil.

Domov
Zdieľať
Diskusia