Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2021, 22:05
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Čínska hra vyráža dych hrateľnosťou, grafikou a dizajnom nepriateľských útokov. Podarí sa ju vydať v takejto kvalite?

TECH BLACK MYTH: WUKONG
Uložiť Uložené

Black Myth: Wu Kong stále nemá dátum vydania.

Game Science Studio vydalo celkom nečakane nový trailer pre svoj pripravovaný AAA titul Black Myth: Wu Kong. Ide o akčné RPG z fantasy sveta založenom na známej čínskej legende o Opičom kráľovi, Wukongovi, jednej z hlavných postáv skvelého príbehu Cesta na Západ. 

Predprodukcia a plánovanie začali koncom roka 2017, kedy na hre pracovalo 13 ľudí.  Minulý rok ich už bolo 30 a zdá sa, že vývoj je v plnom prúde. Vydanie ale neočakávame skôr ako v roku 2023 alebo 2024. Na podobne vyzerajúcich hrách totiž bežne robia aj stovky vývojárov. 

Odporúčané
Tieto 3 hry musí vyskúšať každý fanúšik dospelých príbehov a logickej zábavy Tieto 3 hry musí vyskúšať každý fanúšik dospelých príbehov a logickej zábavy 3. februára 2021, 18:28

Hra nás v prvej ukážke zaujala detailnými textúrami, hustým zalesnením, plynulým a zábavne vyzerajúcim súbojovým systémom, efektami (ako napríklad časticové efekty) či dizajnom nepriateľov a ich útokmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia