Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2021, 10:44
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

Takto vyzerá poľadovica na Slovensku: Autá skončili prevátené a kĺžu sa jedno do druhého

NEWS POČASIE
Uložiť Uložené

Dnes treba byť na cestách veľmi opatrný.

Na sociálnych sieťach sa od rána začínajú šíriť videá a fotografie automobilových nárazov a prevrátených vozidiel (pozri nižšie). Problémy na cestách spôsobila poľadovica, ktorá dnes ešte potrápi množstvo vodičov i chodcov.

Muž z Dolného Kubína sa kvôli tomu vybral do práce s horolezeckými mačkami. „Keď som vyšiel von a zistil, že všade je ľad, tak som sa vrátil domov, na topánky si naložil horolezecké mačky a tak išiel do práce,“ povedal pre regionálne oddelenie denníka SME.

Odporúčané
Vyskúšal som si mesiac bez alkoholu: Spravilo to so mnou viac, ako som čakal Vyskúšal som si mesiac bez alkoholu: Spravilo to so mnou viac, ako som čakal 7. februára 2021, 14:30

Na nebezpečnú poľadovicu upozorňuje aj oficiálna stránka mesta Poprad a Slovenský hydrometeorologický ústav pre poľadovicu vydal pre niektoré časti Slovenska výstrahu 2. stupňa. Konkrétne ide o okresy Čadca, Námestovo, Tvrdošín, Poprad, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Sabinov, Bardejov, Svidník, Stropkov a Medzilaborce.

Domov
Zdieľať
Diskusia