Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2021, 12:54
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Pellegrini strávil počas lockdownu hodinu v obchode s oblekmi. Výrazne som schudol, informoval som sa o možnostiach, tvrdí

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Predseda strany Hlas tvrdí, že obleky nekupoval, len sa bol informovať o možnostiach riešenia situácie s oblekmi, pretože veľmi schudol.

Expremiér Peter Pellegrini v čase prísneho lockdownu navštívil salón s luxusnými oblekmi a to aj napriek tomu, že takáto výnimka zo zákazu vychádzania neexistuje. Nafotil ho pri tom Nový čas. Súčasná vyhláška Úradu verejného zdravotníctva a uznesenie vlády umožňujú len vyzdvihnutie tovaru objednaného cez internet. 

Peter Pellgerini však tvrdí, že obleky nekupoval, len absolvoval rozhovor o tom, ako vyriešiť jeho výrazné schudnutie. Keďže tento druh oblečenia je v jeho prípade pracovným nástrojom, išlo podľa neho o stretnutie, ktoré nebolo možné odložiť. 

Odporúčané
Kolíková, Danko, Vallo, Cibulková aj Rattaj. Pumpa postupne ovládla televíznu zábavu, priestor v nej dostávajú netypickí hostia Kolíková, Danko, Vallo, Cibulková aj Rattaj. Pumpa postupne ovládla televíznu zábavu, priestor v nej dostávajú netypickí hostia 19. januára 2021, 9:45

„Predseda Hlasu Peter Pellegrini bol na pracovnom stretnutí s majiteľom prevádzky. Vzhľadom na to, že po prekonaní ochorenia COVID-19 výrazne schudol a oblečenie je pre politika pracovným nástrojom, bol sa informovať o možnostiach riešenia situácie. Počas stretnutia dodržiaval všetky hygienické opatrenia,“ skonštatovala hovorkyňa strany Patrícia Medveď Macíková pre Nový čas. 

Domov
Zdieľať
Diskusia