Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2020, 12:32
Čas čítania 2:12
Katarína Danková

5 outfitov na domáci silvestrovský večer

MÓDA MÓDA SILVESTER
Uložiť Uložené

Tepláky či pyžamo so županom, k tomu dokonalý styling a tvoj sviatočný outfit vyzerá ako z časopisu. Presvedč sa s nami.

Silvestrovské oslavy ako ich poznáme z minulých rokov sú pre tento rok nereálne. Každý sa predsa chce v prvom rade chrániť, a preto ostáva vo svojej domácej bubline. Ale prečo by táto bublina nemohla byť štýlová? Je predsa posledný deň v roku a zároveň prvý v novom roku 2021!

Odporúčané
50 najočakávanejších filmov roka 2021 (prvá časť) 50 najočakávanejších filmov roka 2021 (prvá časť) 25. decembra 2020, 14:30

Domáca pohoda je nadovšetko, my to vieme. Či už si posledné minúty tohto roka vychutnáš v pyžame či v župane pred telkou, alebo na chate v horách v teplákovej súprave, ale predsa chceš byť štýlová, nezúfaj. Máme pre teba niekoľko nápadov a tipov, ako si domáci silvestrovský outfit urobiť výnimočným.

Spoločník aj na Silvestra

Teplákové súpravy zažili v tomto roku obrovský boom a stali sa každodenným outfitom viacerých ľudí. Ak sa rozhodneš osláviť záver roka v teplákovine, rozhodne budeš trendy. Avšak, ak túžiš pozdvihnúť svoj karanténny look na silvestrovský, urobiť tak môžeš pomocou doplnkov. Masívne reťaze či minimalistické boho šperky, je to na tebe. Dojem urobíš aj krásnou hrivou. Spútané vlasy si konečne rozpusť a vyčaruj ten najlepší vlasový styling aký dokážeš. Už len prskavku do ruky a hor sa čakať na (veríme) lepší rok 2021.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leonie Hanne (@leoniehanne)

Aj my sme pre teba vyskladali outfit, ktorý ťa možno inšpiruje:

Tepláková súprava: Asos

Sponky: H&M

Retiazka: H&M

Botasky: Footshop

Inspo outfit
Inspo outfit Zdroj: asos.com, hm.com, footshop.sk

Pyžamový set

Nie je pyžamo ako pyžamo. Nielen materiálovo, ale aj vizuálne. Dnešné sety určené na spanie si vieš obliecť aj von do mesta. Ale keďže tieto sviatočné dni zostávaš pri „rodinnom krbe“, nastajlovať si ho môžeš aj tak. Stačia ti na to napríklad podpätky, ozdobná čelenka, prípadne šatka do vlasov či štras. Jemný sexi vzhľad dosiahneš vďaka rozopnutému gombíku či odhalenému ramenu. Výhodou tohto outfitu je to, že sa z neho pred spaním nemusíš prezliekať. Blogerka Ivana ti dokáže, že pyžamový styling vie byť zaujímavý.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ivanka Antal (Petrušová) (@sweetladylollipop)

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leonie Hanne (@leoniehanne)

Áno, aj pyžamo sa dá nastajlovať. Náš tip nájdeš nižšie:

Pyžamový set: Zara košeľa a nohavice

Záušnice:  H&M

Retiazka: Bershka

Podprsenka: Intimissimi

Sandálky: Zara

Pyžamový outfit
Pyžamový outfit Zdroj: zara.com, bershka.com, hm.com, intimissimi.com

Nočná košieľka

Tento variant je vhodný pre tie ženy, ktoré by si najradšej obliekli šaty, no domáca pohoda predsa vyhráva. Saténové negližé zaručene spríjemní chvíle čakania a osláv vo dvojici. Outfit vieš doplniť šperkami (napríklad lesknúcim sa náhrdelníkom a prsteňmi), štýlovými sandálkami, poprípade ťa zahreje župan, pančušky či pohár šampanského. Na zdravie.

Domov
Zdieľať
Diskusia