Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2020, 14:54
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Čo ti hraje s Osťom: Najviac a najmenej obľúbené skladby od Kontrafaktu

REFRESHER KONTRAFAKT
Uložiť Uložené

Moderátor a hypeman Osťo v našom Refresher štúdiu prezradil, na aké skladby si spomenie, keď sa vráti do čias strednej školy.

Hypeman a moderátor Osťo prijal pozvanie do nášho pravidelného formátu Čo ti hraje?, aby verejnosti poodhalil trochu viac zo svojho hudobného vkusu. Keďže jeho profesiu výrazne ovplyvnila pandémia, dostal možnosť zaspomínať si aj na časy, keď stál na pódiu a zahrieval tisícky divákov, ktorí pravidelne plnili kluby a festivaly. 

Dostali sme sa aj ku skladbám, ktoré Osťo obľubuje menej. Prezradil nám, pri ktorých typoch pesničiek má chuť rozbiť telefón a aká skladba od Kontrafaktu je jeho najmenej obľúbená. 

Jeho playlist je však vo všeobecnosti rôznorodý a môže byť inšpiráciou aj pre teba. Keďže mal v čase natáčania horšiu náladu, pri ceste do štúdia aj zo štúdia počúval pokojné skladby od Richarda Müllera. Osťo si v našej Refresher obývačke zaspomínal aj na stredoškolské časy a momenty, keď sa ešte naplno venoval breakdancu. 

Odporúčané
Richard Sulík: Nebudem skákať, ako Igor Matovič píska (Rozhovor) Richard Sulík: Nebudem skákať, ako Igor Matovič píska (Rozhovor) 21. decembra 2020, 17:28
Domov
Zdieľať
Diskusia