Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2020, 12:49
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Veľké vianočné prekvapenie: Kontrafakt sa vracia z vesmíru a oznamuje vydanie spoločného albumu KF jako Rolls

HUDBA KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Sleduj nový videoklip k skladbe z albumu Real Newz a priprav sa na nový projekt z dielne Kontrafaktu.

Úspech skladby Mesiac bol veľkým prekvapením aj pre samotných autorov. Rytmus ani Ego zďaleka nečakali, že sa z otváračky na albume Real Newz stane taký obľúbený banger. Teraz táto skladba dostáva aj skvelý videoklip z dielne Imagine Video.

Ešte väčším prekvapením však je odhalenie coveru albumu KF jako Rolls.

Ten uzrie svetlo sveta v budúcom roku, kedy piešťanská trojica oslávi dvadsiate výročie existencie. Zatiaľ síce veľa podrobností nepoznáme, chalani však na projekte pracovali už počas tohto roku. 

Viac o pôsobení Rytmusa v roku 2020 sa dozvieš v našom rozhovore, ktorý vydáme v sobotu na 2. sviatok vianočný. Ešte predtým sa môžeš tešiť na Obraz doby s poradovým číslom 6. Ten bude mapovať všetko, čo sa udialo v Rytmusovej kariére za posledné tri roky. 

Odporúčané
Štedrý večer vo väzbe: Bude kapustnica, filé a výnimočne telka do polnoci Štedrý večer vo väzbe: Bude kapustnica, filé a výnimočne telka do polnoci 24. decembra 2020, 9:30

 

Domov
Zdieľať
Diskusia