Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2020, 11:25
Čas čítania 1:00
Martin Mičuda

Svojrázny Tucson novej generácie odhaľuje plug-in hybridnú techniku s výkonom až 265 koní

Svojrázny Tucson novej generácie odhaľuje plug-in hybridnú techniku s výkonom až 265 koní
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.hyundai.news/eu/model-news/hyundai-motor-reveals-details-on-all-new-tucson-plug-in-hybrid/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">hyundai.news</a>
TECH HYUNDAI
Uložiť Uložené

Ide o zatiaľ najvýkonnejšiu dostupnú verziu.

Len v septembri nám Hyundai ukázal úplne novú generáciu mimoriadne obľúbeného SUV a my už spoznávame podrobnosti o plug-in hybridnej verzii. Tá je pre Tucson veľmi zaujímavá, pretože maximálny výkon jej sústavy je na úrovni až 195 kW / 265 koní a 350 Nm. Ako bolo avizované, ide o spojenie benzínovej 1,6-ky T-GDi a elektromotora.

Konkrétne je vo veci elektromotor s výkonom 66,9 kW, teda vyše 90 koní, jeho krútiaci moment je pritom veľmi slušných 304 Nm. Zdrojom energie je lítium-polymérová batéria s kapacitou 13,8 kWh, ktorá by za ideálnych podmienok mala zaručiť dojazd vyše 50 kilometrov (podľa WLTP) na čisto elektrický pohon. Elektrická sústava podporuje 7,2 kW nabíjanie.

Nový článok
Zdroj: www.hyundai.news
Domov
Zdieľať
Diskusia