Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2020, 8:46
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Raperka Luisa bráni mužských raperov a nakladá speváčke Katarzii: Vykrádaš zahraničné speváčky a vykradnuté máš v hlave

HUDBA LUISA
Uložiť Uložené

Slovenská speváčka Katarzia sa obula do domácich raperov, ktorí podľa nej urážajú ženy. Odpoveď prišla veľmi rýchlo.

Slovenská speváčka Katarzia vyzvala domácich raperov vrátane Rytmusa, Yzomandiasa či Vladimira 518, aby prestali urážať ženy vo svojich skladbách.

Vadí jej vulgárne označenie ženského pohlavia, a tak sa sama rozhodla uraziť českého interpreta Cashanovu Bulhara tým, že má „malý k***t“. Príspevky z Instagramu veľmi rýchlo vymazala, pozorným a pohotovým fanúšikom však napadlo spraviť si screenshot. 

Kým samotní označení raperi priamo na Katarziu nereagovali, slovenská raperka Luisa sa predsa len rozhodla odpovedať na poznámku speváčky. Cez Twitter jej odkázala, že v rámci tvorby v prvom rade vykráda zahraničných hudobníkov.

„Nielenže vykradne každú artpopovú zahraničnú speváčku, ale ešte má vykradnuté aj v hlave.“ napísala Lusia. Dodala tiež, že ženy by sa nemali k ničomu vyjadrovať.  

Odporúčané
Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) 19. júna 2020, 8:57

„Milí raperi, nie všetky dievčatá sú ku**y, chudery, p**e a ku**y. Prestaňte tieto p**oviny písať do textov,“ napsala Katarzia v pôvodnom príspevku na Instagrame. Následne sa ešte v ďalšom príspevku ospravedlnila Rytmusovi, ktorý sa už podľa nej zmenil.

Domov
Zdieľať
Diskusia