Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2020, 6:44
Čas čítania 1:25
Adam Novosad

Postavám Cyberpunku 2077 vykúkajú pohlavné údy skrz nohavice. Vtipná chyba vo veľkom zabáva sociálne siete

TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

V dlho očakávanej hre Cyberpunk 2077 našli v prvý deň vydania hráči množstvo chýb.

Dlho očakávaná hra Cyberpunk 2077 konečne dorazila. Vďaka predobjednávkam, ktoré prekročili hranicu 8 miliónov kusov, sa rovno stala najpredávanejšou počítačovou hrou v histórii, čo však nezabránilo tomu, aby množstvo hráčov v úvodných hodinách sklamala, informuje Polygon.

Za sklamanie môže najčastejšie chabá optimalizácia, čo ľuďom spôsobuje padanie hry či biedny grafický výkon. Najviac na tieto pochybenia doplatili hráči súčasnej generácie konzol Playstation 4 a Xbox One, kde grafická stránka hry vyzerá naozaj podpriemerne. 

Odporúčané
Cyberpunk 2077 vyzerá a beží na PS4 a Xbox One príšerne. Grafika pôsobí ako spred 10 rokov Cyberpunk 2077 vyzerá a beží na PS4 a Xbox One príšerne. Grafika pôsobí ako spred 10 rokov 11. decembra 2020, 11:54

Nedostatočná optimalizácia v úvodných dňoch hrania však priniesla viacero vtipných momentov. Jedným z najhlavnejších sa stal „Penis Glitch“, čo je nečakane trefné pomenovanie chyby, prostredníctvom ktorej si síce vytvoríš dokonale vyzerajúcu postavu, ale nech jej nasadíš akékoľvek nohavice, bude z nich vykúkať pohlavný úd.

Zatiaľ nie je jasné, do akej miery sa táto herná chyba objavuje u každého hráča, ale na Twitteri či portáli Reddit začali húfne pribúdať fotografie hráčov, ktorí si vytvorili postavy podľa svojich predstáv, ale zostali mierne prekvapení, keď zbadali, ako textúra pohlavného údu odmieta zostať skrytá pod nohavicami a neustále sa pýta na denné svetlo.

A nešlo len o pohlavné údy. Jeden z hráčov poukázal na chybu, kedy začali cez tričko či bundu vykúkať prsia u ženskej postavy, a tak majú vývojári zo štúdia CD Projekt Red čo robiť, aby v nasledujúcich dňoch a týždňov dali hru kompletne do poriadku.

Literally could not have asked for a better first bug (nsfw) from r/gaming

Domov
Zdieľať
Diskusia