Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2020 o 8:22
Čas čítania 2:25
Dominik Vetrák

Na Disney+ uvidíme 10 marvelovských seriálov vrátane Groota či nástupcu Iron Mana

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY MARVEL SERIÁLY PIXAR ANIMÁKY
Uložiť Uložené

Disney chystá s Marvelom, Pixarom a Star Wars ozaj veľké veci.

Disney pred pár hodinami usporiadalo viac ako 4-hodinovú konferenciu, počas ktorej odhalilo plány pre Disney+. Spoločnosť nedávno oznámila, že sa v nasledujúcich rokoch sústredí hlavne na svoju streamingovú platformu. Teraz sme dostali dôkaz o tom, že nepreháňali. 

Marvel Studios pre Disney+ pripravuje hneď 10 seriálov (!!!). Hneď 2 z nich zastúpi pokračovanie legendy Iron Mana. V minulosti sme avizovali, že sa možno dočkáme minisérie Ironheart, a to sa aj stáva skutočnosťou.

Hlavnou postavou bude Riri Williams, geniálna mladá vedkyňa, ktorá vytvorí najpokročilejší oblek od čias Tonyho Starka. Druhým seriálom bude Armor Wars, v ktorom bude hlavnou postavou War Machine v podaní Dona Cheadla.

Odporúčané
Mrazivý seriál Kalifát ťa ohúri svojím spracovaním terorizmu a Islamu. Na Netflixe zhltneš všetky epizódy za jeden deň Mrazivý seriál Kalifát ťa ohúri svojím spracovaním terorizmu a Islamu. Na Netflixe zhltneš všetky epizódy za jeden deň 10. decembra 2020 o 17:00

James Gunn, režisér a scenárista oboch dielov Strážcov galaxie, natočí ešte pred tretím dielom série vianočný špeciál. Viac informácií nemáme, ale pravdepodobne pôjde o krátku seriálovú epizódu pre fanúšikov. Zároveň sme sa dozvedeli, že na Disney+ uvidíme aj minisérie pre Groota. 

Budúci rok sa na Disney+ dostane aj nová hrdinka Ms. Marvel. Celý seriál zrežírujú režiséri Bad Boys 3 – Adil El Arbi a Bilall Fallah. Viac sa o postave dozvieš tu. 

Tatiana Maslany stvárni She-Hulk, sesternicu Bruca Bannera (Mark Ruffalo). Najzaujímavejšie na seriáli je, že sa v ňom vráti postava Abomination, ktorú sme naposledy videli vo filme The Incredible Hulk z roku 2008. 

Vlastný seriál dostane aj Nick Fury. Hlavné role v ňom stvárnia Samuel L. Jackson a vynikajúci Ben Mendelsohn v  úlohe Talosa z rasy Skull. Seriál sa bude volať Secret Invasion. Ide o udalosť, kedy sa na Zemi odhalia členovia mimozemskej rasy Skrull. Tí pred dlhými rokmi zajali významné politické a iné osobnosti na Zemi, prebrali ich fyzickú podobu a začali sa pripravovať na plán ovládnutia našej planéty.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024 o 9:00

Okrem toho však uniesli aj pár Avengerov. S touto mimozemskou rasou sme sa v MCU zoznámili v Captain Marvel. Je možné, že mnoho Skrullov sa na Zem vrátilo. Kevin Feige už pravdepodobne vie, ako s nimi naloží, no my sme stále v tme. Potenciál je obrovský (nielen na prekvapivé odhalenia). V komiksoch sú Skrullovia záporáci, pričom v MCU si záporácke role prehodili práve s rasou Kree.

Potom tu máme aj zaujímavú potitulkovú scénu z druhého Spider-Mana. V nej sme sa dozvedeli, že Nick Fury oddychuje niekde vo vesmíre, zatiaľ čo ho na Zemi zastupoval člen Skrullov Talos s Furyho fyzickou podobou. Aj preto ho Mysterio oklamal tak jednoducho. Viac sa o tejto potitulkovej scéne dočítaš tu.

Disney+ je aj o rozprávkach. Tešiť sa môžeme na spin-off seriály pre slávne pixarovky Up a Cars. Na Disney+ uvidíme aj seriály zo svetov Moana či Princess and the Frog. Chystajú sa aj mnohé ďalšie animované filmy a seriály či spin-offy z ich klasických príbehov.

Okrem toho nás Pixar potešil odhalením ďalšieho filmu. Lightyear sa do kín dostane v roku 2022. Pôjde o prequelový film o Buzzovi z Toy Story. Dozvieme sa, čo robil pred udalosťami Toy Story, kedy si ešte neuvedomoval, že je hračka a nie skutočný hrdina. Snímku pripraví Pixar a Buzza nahovorí po novom Chris Evans (bude to jeho mladšia verzia, takže sa to dá pochopiť).

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024 o 8:00

Očakávaný animák Raja and the Last Dragon sa dostane do kín 5. marca 2021. Animák bude v rovnaký deň dostupný aj na Disney+. Podobne ako Mulan, aj za jeho pozretie si však priplatíš prémiovú cenu. Na záver chceme potešiť fanúšikov Chip ’N’ Dale. Kultová animovaná rozprávka sa na Disney+ dostane vo forme celovečerného filmu, ktorý bude mixovať počítačové triky, CGI a hrané výkony hercov v skutočnom prostredí pred kamerami.

Domov
Zdieľať
Diskusia