Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2020, 22:07
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Ms. Marvel stvárni nová herecká tvár. Hrdinka bude jednou z najdôležitejších v 4. fáze MCU a taktiež prvou moslimkou v Marvel

FILMY A SERIÁLY MS. MARVEL
Uložiť Uložené

Marvel obsadil svoju najnovšiu ženskú hrdinku.

Deadline informuje, že Marvel Studios obsadili svoju najnovšiu ženskú hrdinku. Roly Ms. Marvel aka Kamaly Khan sa zhostí Iman Vellani, neznáma herečka, pre ktorú bude seriál prvou profesionálnou rolou. 

Odporúčané
Svet Marvelu: Kedy uvidíme Avengers 5 a aké nové postavy, filmy a seriály nás čakajú? Svet Marvelu: Kedy uvidíme Avengers 5 a aké nové postavy, filmy a seriály nás čakajú? 30. apríla 2020, 14:24

Hlavnou postavou je Kamala Khan, pakistánsko-americká tínedžerka, žijúca v New Jersey. Ms. Marvel sa v roku 2014 stala prvou moslimskou hrdinkou od Marvelu, ktorá dostala svoj vlastný komiks. V minisérii od Marvel Studios a Disney+ bude prvou moslimskou hrdinkou a zrejme aj postavou v Marvel Cinematic Universe (MCU). Kamala sa neskôr ukáže aj v niektorých z celovečerných filmov v kinách.

Jej idolom je Captain Marvel a vďaka svojim schopnostiam dokáže roztiahnuť telo do takmer akéhokoľvek tvaru či veľkosti. Ak chceš spoznať postavu bližšie, môžeš si zahrať hru The Marvel’s Avengers, ktorá vyšla v septembri a kde hrá Ms. Marvel hlavnú rolu. Minisérie Ms. Marvel sa na Disney+ dočkáme zrejme niekedy v roku 2022. 

Ms. Marvel si zahrá nová herecká tvár. Hrdinka bude jednou z najdôležitejších v 4. Fáze MCU
Zdroj: Marvel Studios/Marvel Comics
Domov
Zdieľať
Diskusia