Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2020, 16:42
Čas čítania 0:48
Tímea Krauszová

Pellegrini: Premiér je alibista, amatér a neschopný človek. Máme pochybnosti, či je mentálne pripravený zvládať situáciu

NEWS IGOR MATOVIČ PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Líder Hlasu si dnes neodpustil niekoľko poznámok na adresu Igora Matoviča.

Peter Pellegrini vyhlásil, že Slovensko nemá ani poriadnu vládu, ani poriadneho lídra. Podľa jeho slov sa premiér Igor Matovič len vyhovára, nie je schopný urobiť riadne rozhodnutie a nie je schopný zaň niesť zodpovednosť.

Odporúčané
PREHĽAD VIANOČNÉHO LOCKDOWNU: Ktoré obchody a prevádzky sú otvorené, kedy a kde potrebuješ testy a ako je to s cestovaním? PREHĽAD VIANOČNÉHO LOCKDOWNU: Ktoré obchody a prevádzky sú otvorené, kedy a kde potrebuješ testy a ako je to s cestovaním? 10. decembra 2020, 6:00

Vyzýva Matoviča, aby odovzdal vedenie krajiny niekomu inému

„Je to alibista, amatér a neschopný človek, u ktorého máme pochybnosti, či je aj mentálne pripravený, aby túto situáciu zvládal“ povedal Pellegrini. Zdôraznil, že dnes po prvý raz prekročil denný prírastok nakazených na ochorenie Covid-19 hranicu 3000. Podľa neho Slovensko čelí v aktuálnej situácii najhoršej kombinácii, a to kombinácii rekordného počtu nakazených s rozvratom vlády.

Domov
Zdieľať
Diskusia