Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2020, 8:51
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Skap! Zomri! Zmizni! Boris Kollár tvrdí, že mu za kauzy z nemocnice želajú smrť

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Predseda parlamentu Boris Kollár sa sťažuje na médiá. Vraj práve tie spustili voči jeho osobe "sústredenú paľbu". Dôvodom podľa neho je, že ich vlastnia záujmové skupiny.

Boris Kollár natočil ďalšie reakčné video, v ktorom tentokrát reaguje na správy od niektorých Slovákov. Predseda parlamentu sa sťažuje, že po „sústredenej paľbe“ od médií mu prichádzajú správy, v ktorých mu ľudia želajú smrť. 

„Veľakrát mi želajú skap, zomri, zmizni, vypadni, želajú mi to najhoršie, aj smrť. Chcel by som na to zareagovať, ale nebudem každému odpisovať,“ povedal Boris Kollár s tým, že chápe frustráciu ľudí. 

„Ja nie som váš nepriateľ, ja som nespôsobil túto frustráciu a mizériu obyvateľstva, ale politické strany, ktoré tu 20 rokov bačovali. Aj tie, ktoré sa dnes premaľovali a zmenili názov,“ povedal Boris Kollár a dodal tiež, že tým myslí stranu Petra Pellegriniho Hlas. 

Odporúčané
Boris Kollár o obvineniach z papalášizmu: Už 25 rokov mám limuzíny, tú starú 5-ročnú od vlády nepotrebujem Boris Kollár o obvineniach z papalášizmu: Už 25 rokov mám limuzíny, tú starú 5-ročnú od vlády nepotrebujem 6. decembra 2020, 17:26

Šéf hnutia Sme rodina hovorí, že na vine sú politické strany, ktoré stoja za kauzami v zdravotníctve, čím opäť zľahčuje svoju čajovú aféru. Podľa neho strana Smer „zničila celé zdravotníctvo“. Týmito slovami odkazuje aj na predposledné video, v ktorom hovoril, že síce máme v nemocniciach množstvo šikovných zdravotníkov, povesť im však kazia „čierne ovce“, pričom naznačoval, že jednou takou bola aj zdravotná sestra z jeho čajovej kauzy. 

Boris Kollár sa opäť sťažuje na médiá, rozdelil ich do dvoch skupín. Problematické sú tie, ktoré vlastnia oligrachovia alebo finančné skupiny vrátane Penty a potom aj tie, ktoré by vraj chceli vidieť vo vláde Progresívne Slovensko a „riešiť 15 pohlaví a sabatikal“. Na záver opäť predseda parlamentu zhrnul parlamentné sľuby.

Domov
Zdieľať
Diskusia