Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
6. decembra 2020, 17:26
Čas čítania 0:41

Boris Kollár o obvineniach z papalášizmu: Už 25 rokov mám limuzíny, tú starú 5-ročnú od vlády nepotrebujem

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Boris Kollár sa sťažuje, že ho médiá nazývajú papalášom, lebo sa vozí vo vládnej limuzíne a otvára svoje lyžiarske stredisko.

Boris Kollár pridal na Facebook ďalšie video, v ktorom sa snaží vyvracať obvinenia z papalášizmu. Aktuálne ho vraj niekto obvinil, že neoprávneným spôsobom využíva vládnu limuzínu, na čo zareagoval, že staré 5-ročné auto nepotrebuje, lebo sa na limuzínach vozí už 25 rokov. Predseda parlamentu tvrdí, že do vlády nešiel kvôli tomu, aby sa vozil na aute, ale aby pomáhal ľuďom. 

Opäť sa snažil vo videu vysvetľovať aj svoje kauzy z nemocnice, pričom vraj konal presne opačne, ako tvrdia tí, ktorí ho nazývajú papalášom. Za nadštandardnú izbu pre ústavných činiteľov si priplatil a aby odbremenil zdravotné sestry, starali sa o neho rodinní príslušníci. 

Boris Kollár tvrdí, že otvorenie jeho lyžiarskeho strediska na Donovaloch bolo v poriadku, pretože už dva týždne vopred zasnežovali a otvorili ich aj ďalší prevádzkovatelia. Problém vidí najmä v médiách. Bojujú vraj proti nemu tie patriace do portfólia Penty, ale aj tie, ktoré vraj chceli, aby vo voľbách uspelo Progresívne Slovensko. 

6. decembra 2020, 16:39 Čas čítania 0:59 Slovenské školy spúšťajú testovanie na koronavírus kloktacími testami. Matovič vysvetľuje, ako budú fungovať Slovenské školy spúšťajú testovanie na koronavírus kloktacími testami. Matovič vysvetľuje, ako budú fungovať

Zvyšok videa venoval politickým sľubom a menovaním toho, čo sa snaží v parlamente aktuálne on a jeho hnutie Sme rodina presadiť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia