Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2020, 21:15
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Vychádza Cyberpunk 2077. Sleduj epický launch trailer a zisti, čo o hre hovoria prvé recenzie

TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Cyberpunk 2077 od tvorcov Zaklínača vychádza už vo štvrtok.

Cyberpunk 2077 vychádza po viacerých odkladoch už vo štvrtok. Bohužiaľ, ani to CD Projekt Red nestačilo, aby hru dokončili včas. Recenzentom rozdali len kódy pre PC verziu, keďže tie konzolové sú zrejme zatiaľ nehrateľné. Aj počítačové verzie však boli preplnené rôznymi chybami v hre, ktoré recenzentom poriadne strpčovali hranie.

Opakované odkladanie hry, keď vývojári pracovali aj 100 hodín týždenne po dobu niekoľkých mesiacov či viac ako roka, evidentne nestačili. Akcionári ale potrebovali mať hru na pultoch obchodov už tento rok, a tak zrejme CDPR vydá podobne zabugovanú hru ako v prípade Zaklínača 3 pri jeho vydaní.

Odporúčané
Emotívna vojnová hra Valiant Hearts rozplače aj drsného chlapa. V Journey a Abzu zase spoznáš nádherné púštne a podmorské svety Emotívna vojnová hra Valiant Hearts rozplače aj drsného chlapa. V Journey a Abzu zase spoznáš nádherné púštne a podmorské svety 5. decembra 2020, 17:54

Prví recenzenti ale vedeli poľský výtvor aj pochváliť. Chvála sa ozývala hlavne smerom na skvelo napísané postavy a príbeh, úžasný cyberpunkový svet, na RPG prvky či celkovú zábavnú hrateľnosť. Na druhej strane, množstvo recenzentov kritizuje spôsob, akým CDPR prezentuje LGBTI a najmä transrodové prvky.

Viac si o tom povieme v recenzii, no vedz, že ak si citlivý na transfóbne názory, Cyberpunk 2077 pravdepodobne nebude pre teba. V každom prípade, hra vychádza už tento štvrtok, a tak tu ku nej máme naozaj obdivuhodný launch trailer plný skvelých záberov. 

Anketa:
Budeš hrať Cyberpunk 2077?
Budem hrať na Xbox One
Budem hrať na PS4
Budem hrať na Xbox Series X/S
Budem hrať na PS5
Budem hrať na PC
Hru nebudem hrať vôbec
Budem hrať na Xbox One
8 %
40 Hlasov
Budem hrať na PS4
22 %
103 Hlasov
Budem hrať na Xbox Series X/S
4 %
20 Hlasov
Budem hrať na PS5
9 %
41 Hlasov
Budem hrať na PC
40 %
187 Hlasov
Hru nebudem hrať vôbec
17 %
82 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia