Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2020, 16:40
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Polícia vypátrala mladíka, ktorý v Nitre do krvi dokopal 49-ročného muža za to, že ho upozornil na rúško

NEWS RUSKO
Uložiť Uložené

Vo veci budú nasledovať ďalšie procesné úkony.

V piatok sme ťa informovali o agresívnom mladíkovi z Nitry, ktorý v čakárni na autobusovej stanici fyzicky napadol 49-ročného muža za to, že ho upozornil, aby si nasadil rúško. Polícia vyzvala ľudí, aby v prípade, že tvár mladíka spoznali, ohlásili to na čísle 158 alebo na oficiálnom Facebooku polície.

Odporúčané
Mladík v Nitre dokopal muža do krvi len preto, že ho upozornil na zle nasadené rúško. Polícia už po ňom pátra, spoznávaš ho? Mladík v Nitre dokopal muža do krvi len preto, že ho upozornil na zle nasadené rúško. Polícia už po ňom pátra, spoznávaš ho? 4. decembra 2020, 14:42

Netrvalo ani deň a ľudia mužom zákona okamžite ohlásili, kto sa skrýva za neznámym násilníkom. „Už pár minút po zverejnení výzvy od našich kolegov z Nitry nám prišlo viacero tipov nielen na Facebooku, ale aj na Instagrame,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Po tom, ako polícia zistila totožnosť muža a overila ju, video zo sociálnej siete odstránila. Vo veci teraz budú nasledovať ďalšie procesné úkony, informujú policajti. Konflikt na autobusovej stanici začal po tom, čo starší muž slušne požiadal dvoch mladších, aby si nasadili rúško. 

Po krátkej slovnej výmene ho jeden z mladíkov začal biť a kopať. Odpoveďou na slová teda boli boli päsťovky a tri kopance do hlavy, po ktorých muž začal krvácať. Jeho kamarát počas toho stál opretý o stenu a len tak sa prizeral. Rozsah zranení, ktoré spôsobil, nie je známy.

Domov
Zdieľať
Diskusia