Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 19. septembra 2024 o 17:09
Čas čítania 0:46
Jela Vážanová

Voyo sa vyjadrilo k včerajšiemu masovému výpadku počas Ligy majstrov. Nahnevaným užívateľom ponúka kompenzáciu

FILMY A SERIÁLY VOYO
Uložiť Uložené

Vzniknutý výpadok streamovacej platformy Voyo bol pohotovo vyriešený. Utrpeli najmä fanúšikovia futbalu.

Včera večer počas očakávaného zápasu Celtic FC a ŠK Slovan Bratislava v rámci Ligy majstrov nastala na streamovacej platforme Voyo porucha. Aj napriek tomu, že sa platforma snažila výpadok vyriešiť čo najskôr a užívateľom sa za problém ospravedlnila, nahnevaní fanúšikovia hromadne žiadali vrátenie peňazí. Pod facebookovým príspevkom platformy Voyo bolo vyše 900 komentárov.


Dnes platforma zverejnila oficiálne vyjadrenie, v ktorom sa za výpadok ospravedlnila. „Veľmi si vážime obrovský záujem divákov o včerajší zápas Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava, ktorý sme vysielali na platforme Voyo. Nesmierne nás mrzí, že počas vysielania nastali technické problémy, ktoré neumožnili časti divákov plnohodnotne sledovať tento zápas,“ uviedla PR manažérka Alexandra Hrušková.

„Za vzniknutú situáciu sa všetkým nadšencom športu ospravedlňujeme. Zároveň ich chceme uistiť, že podnikáme všetky potrebné kroky, aby sa podobná situácia v budúcnosti neopakovala,“ dodala.

Rozhorčeným zákazníkom okrem ospravedlnenia Voyo poskytne kompenzáciu vo forme kupónu, ktorý predĺži ich predplatné o 14 dní. „Najbližší zápas „belasých“ v Lige majstrov, v ktorom sa v utorok 1. októbra ŠK Slovan postaví proti Manchestru City, si tak budú môcť pozrieť na náš účet. Zákazníkom, ktorých sa to týka, bude v najbližších dňoch odoslaný e-mail so všetkými informáciami a inštrukciami k aktivácii kupónu.“

Voyo
Zdroj: TASR, Voyo

Domov
Zdieľať
Diskusia