Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2020, 9:35
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Boris Kollár hovorí, že v slovenských nemocniciach sú aj „čierne ovce“: Nepodať horúci čaj je ako vražda

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Predseda parlamentu Boris Kollár zverejnil video, v ktorom tvrdí, že v slovenskom zdravotníctve sú aj čierne ovce.

Boris Kollár zverejnil na Facebooku ďalšie video, v ktorom sa vyjadruje k slovenskému zdravotníctvu. Hovorí, že aj popri množstve snaživých zdravotníkoch sa nájde veľa takých, ktorí tomuto povolaniu kazia dobré meno. Predseda parlamentu sa opiera o maily, správy a listy, ktoré mu vraj chodia, odkedy boli zverejnené detaily týkajúce sa jeho čajovej aféry. 

Denník SME totiž zistil, že k Borisovi Kollárovi chodia opakovane ženské návštevy, ktoré sa vraj dostali do konfliktu so zdravotnými sestrami kvôli teplému čaju. On tvrdí, že išlo o jeho rodinných príslušníkov, ktorí sa o neho starajú, aby odbremenil sestry. Riaditeľ nemocnice následne pre Denník N povedal, že čaj nepriniesli okamžite, pretože museli riešiť akútny prípad. 

Boris Kollár v aktuálnom videu hovorí, že priniesť pacientovi čaj, ale nepodať mu ho, je ako vražda. „Niekedy ani nie ozvanie, ale treba to ohlásiť normálne orgánom činným v trestnom konaní, keď napríklad niekomu bezvládnemu donesú čaj a nepodajú mu ho, alebo jedlo a nenakŕmia ho, to je pomaly už už…, by som to vnímal ako vraždu,“ vyhlásil Boris Kollár.

Odporúčané
Lyžiarske stredisko Borisa Kollára otvára aj napriek vyhláseniu ministra dopravy, že majú byť zatvorené aspoň do januára Lyžiarske stredisko Borisa Kollára otvára aj napriek vyhláseniu ministra dopravy, že majú byť zatvorené aspoň do januára 3. decembra 2020, 21:24

Sestry, s ktorými mal konflikt on, nazval „čiernymi ovcami“. „Drvivá väčšina tých zdravotníkov sú fantastickí ľudia a som im veľmi vďačný za opateru… Našli sa tam ale dve – tri osoby, ktoré celý dojem z toho pokazili,“ povedal Kollár s tým, že sa bude o stav zdravotníctva zaujímať na výbore. 

Boris Kollár už nemocnicu po kauzách opustil na vlastnú žiadosť. Vyčítali mu tiež návštevu ďalších koaličných lídrov, o ktorej Matovič vyhlásil, že nevedel, že nemôže Kollára vo vojenskej nemocnici navštíviť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia