Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2020, 21:51
Čas čítania 1:44
Marián Mauik Biel

Toto sú najlepšie aplikácie roka 2020 podľa Apple

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Nevšedný rok 2020 so sebou priniesol aj nový pohľad na mobilné aplikácie.

S koncom roka budú pribúdať rôzne rebríčky a vyhodnotenia. Teraz jeden zverejnil aj Apple a vyhodnotil tie najlepšie aplikácie pre všetky ich platformy.

Odporúčané
Galaxy S21 príde už v januári. Samsung sa poponáhľal kvôli Applu aj Huawei Galaxy S21 príde už v januári. Samsung sa poponáhľal kvôli Applu aj Huawei 1. decembra 2020, 12:23

Ide o výber, ktorý urobili administrátori obchodu App Store a neodráža automaticky počet stiahnutí alebo výšku tržieb. Jednoducho ide o apky, ktoré zaujali svojou originalitou, spracovaním alebo dizajnom.

Aplikáciou roka 2020 pre iPhone je Wakeout! Pomocou nej si dokážeš zacvičiť aj počas práce z domu alebo v triede. Akýsi fitness tréning, ale bez návštevy fitka a bez prezliekania.

Toto sú najlepšie aplikácie roka podľa Applu
Zdroj: Apple

Najlepšou aplikáciou roka pre iPad je ZOOM. Vlani pomerne neznáma platforma pre videohovory zažila počas pandémie obrovský boom. Aj verzia pre iPad pomáhala celý rok pracovať z domu a študovať.

Toto sú najlepšie aplikácie roka podľa Applu
Zdroj: Apple

Top aplikáciou či programom pre platformu Mac je Fantastical od spoločnosti Flexibits. Ide o alternatívu ku vstavanému kalendáru, ktorá pridáva viacero praktických funkcií a možnosť synchronizácie medzi viacerými platformami.

Zaujímavým rozhodnutím Applu je označiť za najlepšiu aplikáciu pre Apple TV svojho priameho konkurenta Disney+. Čerstvú streamovaciu službu, ktorá o zákazníka bojuje aj so službou Apple TV+.

Domov
Zdieľať
Diskusia