Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2020, 12:31
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Black Panther 2 začnú natáčať už v júli. Kto bude záporákom?

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Snímka by sa do kín mala dostať v roku 2022.

V auguste nás zasiahla správa o nečakanom úmrtí Chadwicka Bosemana. Rovnako prekvapení boli aj riaditelia v Marvel Studios, ktorí mali obrovský problém. Ako Chadwicka nahradia a čo to znamená pre Black Panther 2 a celé Marvel Cinematic Universe, a teda filmový vesmír, v ktorom sa odohrávajú všetky marvelovky?

Odporúčané
10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 21. novembra 2020, 14:36

Zdá sa, že na to už prišli a urobili potrebné prípravy. The Hollywood Reporter totiž tvrdí, že natáčanie snímky sa začne v júli 2021, aby stihli kinopremiéru v roku 2022. Pôvodne mali začať s natáčaním v marci 2021 a keďže ho posunuli o 4 mesiace, zdá sa, že približne toľko času potrebovali aj tvorcovia, aby sa zmierili s Chadwickovou smrťou a naplánovali všetky potrebné zmeny (od Chadwickovej smrti ubehli už necelé 3 mesiace). 

Domov
Zdieľať
Diskusia