Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2020, 14:36
Čas čítania 5:08
Dominik Vetrák

10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov

FILMY A SERIÁLY NATÁČANIE FILMOV A SERIÁLOV ROZVODY A ROZCHODY VZŤAHY
Uložiť Uložené

Láska môže pri tvorbe filmu vzniknúť, ale aj zaniknúť.

V romantických filmoch často vídame, ako sa do seba zamilujú aj ľudia, ktorí toho veľa spoločného nemajú. Vidíme v nich aj to, že kvôli novým láskam sú ochotní zahodiť predošlý život s dlhoročným partnerom. Nie je to nič výnimočné, keďže takéto veci sa dejú aj veľkým hollywoodskym hviezdam v skutočnom živote.

V článku nižšie si tak predstavíme 10 párov, ktorých natáčanie filmov zblížilo natoľko, že si počas nich našli nových partnerov, alebo rovno také filmy, ktorých výroba rozdelila manželov a partnerov, ktorí na nich robili spoločne. 

Odporúčané
Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku 9. novembra 2020, 14:32

Mr. & Mrs. Smith a By The Sea – Jennifer Anniston, Brad Pitt a Angelina Jolie (2005 a 2015)

Počas natáčania tejto snímky tvoril Brad Pitt hviezdny pár s Jennifer Anniston. Išlo o veľmi slávny hollywoodsky vzťah, z ktorého si robili srandu aj samotní herci. Možno si ešte pamätáš na epizódu seriálu Priatelia, v ktorej sa objavil Pitt ako bývalý známy Rachel (Anniston). Ten ju z celej duše nenávidel, čo bola vtipná narážka na to, že sa herci v skutočnosti milujú. Lenže aj táto láska vyhorela.

Stalo sa to pri natáčaní akčného, špionážneho filmu Mr. & Mrs. Smith. Pitt a Angelina Jolie v ňom hrali manželov. V tej dobe vyzerala Angelina naozaj božsky. Medzi hercami preskočila iskra a Pitt sa po skončení natáčania vykašľal na Jennifer Anniston a začal randiť s Angelinou. 

Vznikol ďalší hviezdny pár, no aj ten po 10 rokoch stroskotal. Jolie a Pitt mali manželské problémy už dlhšiu dobu. Angelina to s Bradom, u ktorého sa vraj prejavovali známky agresie, nechcela vzdať. Navrhla preto, aby spolu natočili film. Angelina napísala, zrežírovala a zahrala si po Pittovom boku v romantickej dráme By the Sea.

Brad Pitt
Angelina Jolie a Brad Pitt vo filme Mr. & Mrs. Smith. Zdroj: Netflix

Pitt a Jolie v ňom hrali manželský pár s veľkými problémami, ktorý k sebe hľadá cestu. Sčasti reflektoval aj ich život. Snímka mala byť skúškou ich vzťahu, nakoniec ale dopomohla tomu, aby sa oddialili ešte viac.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 91124 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Kvôli čomu sa rozviedli Brad Pitt a Angelina Jolie
  • Ktoré dve partnerky vystriedal v priebehu roka Ben Affleck a pri ktorých filmoch sa s nimi zoznámil.
  • Ako sa spoznali Johnny Depp a Amber Heard a čo viedlo k ich rozvodu a následnému vyhodeniu Deppa z Pirátov Karibiku a Fantastických zverov.
  • S ktorou marveláckou hrdinkou bol ženatý Ryan Reynolds aka Deadpool a kvôli ktorej herečke sa na ňu vykašľal. 
Domov
Zdieľať
Diskusia