Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. novembra 2020, 21:30
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Oživia Chadwicka Bosemana v Black Pantherovi 2 pomocou digitálnych, počítačových trikov?

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Black Panther 2 pravdepodobne vznikne. Otázkou je len kedy a ako.

Od smrti Chadwicka Bosemana uplynuli už takmer 3 mesiace. Pomaly sa teda šéfovia z Marvelu začnú vyjadrovať aj k tomu, ako sa popasujú so situáciou okolo Black Panthera. Chadwick hral v marvelovkách významnú rolu a čoskoro sa mal pustiť do natáčania druhého dielu zo sólovej série. Jednotka zarobila len v kinách viac ako 1,3 miliardy dolárov, takže bolo každému jasné, že dvojka jednoducho musí vzniknúť. 

Ako to však bude teraz, keď je Chadwick po smrti a hlavná tvár Black Panthera nie je pre Marvel k dispozícii? Viceprezidentka Marvel Studios Victoria Alonso poskytla rozhovor pre argentínsky Clarin (rozhovor preložil server The Wrap).

Odporúčané
Dudley z Harryho Pottera hviezdi v seriáloch a filmoch od Netflixu. Talentovaný herec dokázal, že má aj na seriózne roly Dudley z Harryho Pottera hviezdi v seriáloch a filmoch od Netflixu. Talentovaný herec dokázal, že má aj na seriózne roly 12. novembra 2020, 11:48

V ňom potvrdila, že nehrozí, aby použili digitálneho dvojníka. Niečo také urobili tvorcovia Furious 7, kde za zosnulého Paula Walkera zaskakovali jeho bratia, ktorých potom v počítači upravili, aby sa podobali na Paula. 

„Nie, je len jeden Chadwick a ten už nie je medzi nami.“ Podľa Alonso stále rozmýšľajú, ako najlepšie uctiť Bosemanovu pamiatku a zároveň pokračovať v príbehu Black Panthera. Nemusíme sa teda obávať, že by Black Panther vyzeral na plátne ako divná digitálna kreatúra. Black Panther 2 má do kín zavítať 6. mája 2022, pravdepodobne sa však dátum premiéry odsunie. 

Späť
Zdieľať
Diskusia