Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2024, 10:07
Čas čítania 0:32
Eva Thonhauserová

Emma Stone hovorí, že by bolo „celkom fajn“, keby ju ľudia konečne začali oslovovať jej skutočným menom

FILMY A SERIÁLY HOLLYWOOD SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nečakanú správu o herečkinom mene v podstate ako prvý oznámil herec Nathan Fielder, ktorý s ňou hrá v seriálovom hite „The Curse“.

V nedávnom rozhovore pre The Hollywood Reporter oscarová hollywoodska hviezda Emma Stone oznámila, že jej pravé meno nie je Emma, ale Emily. 35-ročná hviezda hovorí, že by chcela, aby ju tak ľudia aj oslovovali, informuje portál Ladbible.com

Nečakanú správu v podstate ako prvý oznámil herec Nathan Fielder, ktorý s ňou hrá v seriálovom hite „The Curse“. „Skôr než budeme pokračovať, rád by som niečo povedal,“ oslovil Fielder moderátora, ktorý viedol rozhovor. Herec následne oznámil, že reálne meno Emmy Stone je Emily. „Emma“ si hovorí len profesionálne. 

Pôvodný dôvod, prečo si Stone zvolila meno Emma, bol ten, že jej meno si „prisvojila“ druhá herečka. Tá bola ako prvá členkou SAG únie (Screen Actors Guild), a preto si Stone musela zmeniť svoje profesionálne meno. Stone uviedla, že by bolo „celkom pekné“, keby ju už ľudia oslovovali jej skutočným menom.

Emma „Emily“ Stone.
Emma „Emily“ Stone. Zdroj: Wikimedia Commons/Gerald Geronimo
Domov
Zdieľať
Diskusia