Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. apríla 2024, 18:42
Čas čítania 0:57
Radoslava Juračková

Filmový hit Vojna policajtov pokračuje v novej minisérii. Premiéra bude za poplatok na streamovacej platforme

FILMY A SERIÁLY RYTMUS SLOVENSKO SLOVENSKÝ FILM VOJNA POLICAJTOV
Uložiť Uložené

V úspešnom filme si gangstra zahral aj Rytmus.

Filmový hit Vojna policajtov mal v slovenských kinách premiéru vo februári tohto roka. Akčný triler z dielne Arpáda Šoltésa, v ktorom si zahral aj Rytmus, sa tešil veľkému úspechu. Televízia JOJ teraz prináša minisériu Vojna policajtov, budeš si ju môcť pozrieť na JOJ Play, informuje mediaboom.sk.

Odporúčané
Rudolf Biermann: Keď Rytmus povedal niečo mimo, skorigoval som ho. Obsadiť Cinkotu do roly kukláča bol môj nápad (Rozhovor) Rudolf Biermann: Keď Rytmus povedal niečo mimo, skorigoval som ho. Obsadiť Cinkotu do roly kukláča bol môj nápad (Rozhovor) 22. februára 2024, 9:30

Počas natáčania filmu produkcia zároveň pripravovala aj spomínanú minisériu. Bude mať 4 časti a podľa prvotných informácií by mala rozvíjať príbeh a dej celovečerného filmu. O tom, že sa séria plánuje, sme informovali už v rozhovore s režisérom vo februári.

 

„Napínavý krimi triler zo slovenského prostredia podľa knihy Arpáda Šoltésza. Dvaja policajti bojujú proti systému, pretože ich viac nebaví chytať zločincov, ktorí budú aj napriek dôkazom na druhý deň prepustení… Nejde o bežnú premiéru filmu na streame. Diváci sa môžu tešiť na exkluzívnu štvordielnu minisériu, ktorá zásadne rozširuje dej o zábery a scény, ktoré sa do kinoverzie nedostali,“ uviedla televízia JOJ na margo pripravovanej série, informuje mediaboom.sk.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vojna Policajtov (@vojnapolicajtov)

Ak si budeš chcieť akčnú drámu pozrieť, musíš mať na JOJ Play platený účet. Minisériu na platforme uvedú v prémiovej sekcii, ktorá je za poplatok. Musíš si kúpiť prémiový účet, ktorý stojí 5,99 eura mesačne a je bez viazanosti.

Odporúčané
„Pôjde dole aj on,“ hovorí Rytmus v novom traileri na Vojnu policajtov. V koženom kabáte, so zlatou reťazou rozdáva údery „Pôjde dole aj on,“ hovorí Rytmus v novom traileri na Vojnu policajtov. V koženom kabáte, so zlatou reťazou rozdáva údery 28. decembra 2023, 10:05

Film je obrazom búrlivých 90. rokov

Vo filme si policajtov zahrali Alexander Bárta a Juraj Loj. Námet filmu bol inšpirovaný mafiánskymi praktikami, ktoré boli typické pre divoké 90. roky. Vo filme hlavného gangstra stvárnil raper Rytmus.

Domov
Zdieľať
Diskusia