Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2023, 10:05
Čas čítania 0:25
Aneta Gospičová

„Pôjde dole aj on,“ hovorí Rytmus v novom traileri na Vojnu policajtov. V koženom kabáte, so zlatou reťazou rozdáva údery

FILMY A SERIÁLY ČESKO-SLOVENSKÉ FILMY MAFIA POLICAJT RYTMUS VOJNA POLICAJTOV
Uložiť Uložené

Triler príde do kín 1. februára 2024.

Na začiatku februára sa do kín dostane slovenský triler Vojna policajtov z dielne Rudolfa Biermanna. V novom traileri môžu diváci už teraz nasať mrazivú realitu východoslovenského mafiánskeho podsvetia 90. rokov. 

V novinke si zahrá niekoľko popredných hercov. Okrem Alexandra Bártu a Juraja Loja vo filme hrajú herci ako Róbert Jakab, Marián Mitaš, Anežka Petrová, Broňa Kováčiková, Ady Hajdu či Dušan Cinkota. Hlavného mafiána stvárnil Patrik Vrbovský alias Rytmus. 

Vojna policajtov je film inšpirovaný bojom policajtov a mafiánov na východe Slovenska. Kapitán Miki Miko (Alexander Bárta) s partnerom Igorom Molnárom (Juraj Loj) sa snažia o zmenu nakazeného systému 90. rokov, v ktorom majú kriví policajti a mafiáni navrch.

Domov
Zdieľať
Diskusia