Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2024, 13:11
Čas čítania 1:02
Karolína Uličná

Beef pokračuje: Chris Brown údajne kúpil väčšinu lístkov na koncert Quava. Raper tak vystupoval pred poloprázdnou halou

HUDBA CHRIS BROWN KONCERTY MIGOS
Uložiť Uložené

V hale s kapacitou 10-tisíc divákov bolo nakoniec len pár ľudí pod pódiom.

Nedávny koncert amerického rapera Quava zo skupiny Migos je predmetom vášnivých diskusií na sociálnych sieťach po tom, čo na jeho šou v americkom meste Bidgeport takmer nikto neprišiel. Na Twitteri kolujú fotografie poloprázdnej haly.

Quavo je pritom raper s miliónmi na Spotify, preto takmer prázdna koncertná hala prekvapila ľudí. Ako informuje New York Post, viacerí z nízkej účasti obviňujú jeho konkurenta, rapera a speváka Chrisa Browna, s ktorým sa Quavo aktuálne dissuje.

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta 26. apríla 2024, 11:00

Internetom sa tak šíri konšpiračná teória, že práve Chris vykúpil väčšinu lístkov na Quavov koncert a tým ho vypredal, aby naň nikto nemohol prísť. Týmto gestom chcel člena skupiny Migos zahanbiť. 

Hala, kde mal Quavo koncert, má kapacitu až 10 000 divákov. Na záberoch z predstavenia však vidieť, že prišlo iba niekoľko stoviek ľudí. Chris Brown sa zatiaľ k obvineniam verejne nevyjadril.

Chris Brown a Quavo majú medzi sebou nezhody už od roku 2017, ktoré riešia prostredníctvom disstrackov. Raperi na seba „vyťahujú špinu“ z pracovného aj zo súkromného života.

Ich beef opätovne otvorili len nedávno, keď Chris Brown v apríli vydal skladbu Weakest Link, v ktorej tvrdí, že s raperkou Saweetie sa dal dokopy ešte v čase, keď chodila s členom skupiny Migos. Quavo poslal v priebehu 48 hodín odpoveď v podobe disstracku s názvom Over Hoes & Bitches, v ktorom bývalého partnera Rihanny vôbec nešetril. Hovorí aj o tom, ako udrel Rihannu do tváre. Okrem toho nazval Browna „Crackhead Michael Jackson“.

Domov
Zdieľať
Diskusia