Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 11:48
Čas čítania 2:44
Dominik Vetrák

Dudley z Harryho Pottera hviezdi v seriáloch a filmoch od Netflixu. Talentovaný herec dokázal, že má aj na seriózne roly

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že z tieňa Harryho Pottera unikla ďalšia britská nádejná tvár.

Harry Melling nie je meno, ktoré by ktokoľvek z nás mal poznať. Jeho tvár však pravdepodobne poznáš. Harry totiž stvárnil Dudleyho, bratranca Harryho Pottera vo viacerých filmoch zo série. Tento rok sa objavil vo viacerých úspešných a kvalitných projektoch, pričom si ho v súčasnosti užívame vďaka skvelému výkonu v seriáli Queen’s Gambit od Netflixu. Rozhodli sme sa, že je načase si na neho posvietiť. 

Okrem Harryho Pottera sa Harry na začiatku kariéry nikde neobjavoval. Šlo o detského herca bez skúseností a ďalších rol. Po skončení ságy sa ukázal v niekoľkých častiach seriálov a v krátkych filmoch, no až do roku 2016 o ňom nebolo vôbec počuť. 

Odporúčané
Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku 9. novembra 2020, 14:32

Jeho kariéra následne raketovo naštartovala. Producenti ho obsadili do hneď niekoľkých nadpriemerných a zaujímavých projektov, ako napríklad: Waiting for the Barbarians, The Keeper, The Lost City of Z, The Current War: Directors’s Cut, no a mnohí si jeho tvár budú pamätať z filmu bratov Coenovcov The Ballad of Buster Scrugs. 

Domov
Zdieľať
Diskusia