Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2024, 9:53
Čas čítania 1:14
Karolína Uličná

Milan Ondrík priznal, že mu rola mafiána Černáka prerástla do osobného života. Musel sa krotiť, reagoval príliš tvrdo

FILMY A SERIÁLY MIKI MIKULÁŠ ČERNÁK MILAN ONDRÍK NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Film Miki o najväčšom slovenskom bosovi podsvetia sa natáčal dlhé mesiace, len v marci padla posledná klapka. Herec Ondrík tvrdí, že ho rola zmenila.

Nakrúcanie najočakávanejšieho slovenského filmu z mafiánskeho prostredia sa skončilo len minulý mesiac. Štyridsaťtriročný herec Milan Ondrík v pripravovanom trileri stvárni bývalého podnikateľa a bosa podsvetia Mikuláša Černáka. Herec sa pre Closer vyjadril, že táto rola mu prerástla aj do osobného života.

Ovplyvnilo ho správanie Černáka

Milan Ondrík sa musel kvôli filmu s mafiánom Černákom odsúdeným na doživotie aj niekoľkokrát osobne stretnúť. Herec sa na jeho adresu vyjadril, že „keby nevedel o všetkom, čo spravil, pri ich stretnutí by si bol pomyslel, že pred ním sedí jeden spravodlivý a sympatický človek“. Na stretnutí pozoroval najmä jeho gestá a intonáciu hlasu. 

Ondrík berie svoju prácu vážne a uvedomuje si, že nech je jeho postava akákoľvek negatívna a drsná, musí ju ako herec pochopiť a zblížiť sa s ňou. Dlhé mesiace bol rodák z Oravy „ponorený“ v drsnom prostredí, čo značne ovplyvnilo jeho správanie v súkromnom živote.

Milan Ondrík ako Černák.
Milan Ondrík ako Černák. Zdroj: Joseph Marčinský/PubRes

„Spätne si uvedomujem, že mi rola Černáka prerastala do osobného života. Pociťovala to aj moja rodina. Keď som raz zareagoval prchko a tvrdo voči mojej Zuzke, uvedomil som si, že by som sa mal troška krotiť,“ priznáva v rozhovore.

Ondrík hovorí, že aj napriek tomu, že mu Mikuláš pri návšteve väzenia ponúkol tykanie a stretnutie s ním nebolo nepríjemné, jeho činy ospravedlňovať nechce. „Musíme hovoriť aj o temnej minulosti, aby sme sa z nej vedeli poučiť. Ako umelec chcem pre to urobiť všetko,“ odkázal.

Odporúčané
Film Miki je konečne hotový. Sleduj exkluzívne zábery z nakrúcania najočakávanejšieho slovenského trileru Film Miki je konečne hotový. Sleduj exkluzívne zábery z nakrúcania najočakávanejšieho slovenského trileru 25. marca 2024, 16:55

Niekdajší bos slovenského podsvetia a niekoľkonásobný vrah Mikuláš Černák si v cele v Leopoldove odpykáva doživotný trest. Aktuálne je to už 25 rokov, čo sedí v najprísnejšom väzení Slovenska. Druhého mája sa bude navyše pojednávať o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka.

Podľa informácií portálu Startitup dal riaditeľ väznice a väzenskej komisie v Leopoldove Černákovi odporúčanie na prepustenie. Ak by súd rozhodol o jeho prepustení, stalo by sa po prvýkrát v histórii Slovenskej republiky, že by išiel na slobodu väzeň odsúdený na doživotný trest.

Domov
Zdieľať
Diskusia