Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2024, 9:06
Čas čítania 0:57
Veronika Ábelová

„Stal som sa paródiou seba samého.“ Chris Hemsworth tvrdo skritizoval svoj vlastný výkon v poslednom Thorovi

„Stal som sa paródiou seba samého.“ Chris Hemsworth tvrdo skritizoval svoj vlastný výkon v poslednom Thorovi
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER CHRIS HEMSWORTH MARVEL MARVEL FILMY MARVEL FILMY 2022
Uložiť Uložené

Po predchádzajúcich Thorových filmoch prišla štvorka s podtitulom Láska a hrom, o ktorej sám Chris Hemsworth hovorí, že sa veľmi nepodarila. Prečo?

Film Thor: Love and Thunder, ktorý vyšiel v roku 2022, opisuje Thorovu najťažšiu životnú cestu, jeho hľadanie vnútorného pokoja. Odpočinok mu však prekazí galaktický zabijak Gorr the God Butcher, ktorý sa usiluje o zánik bohov. Thor si na pomoc prizve Valkýru, Korga a svoju bývalú priateľku Jane Foster, s ktorými sa vydáva na vesmírne dobrodružstvo s cieľom odhaliť Gorrove tajomstvá v snahe zastaviť ho skôr, než bude neskoro.

Štvrtý diel Thora bol však okrem iného kritizovaný za hlúpy humor scenáristu Taiku Waititiho a nepodarené vizuálne efekty. Toho si je vedomý aj samotný predstaviteľ Thora Chris Hemsworth. „Myslím, že sme sa jednoducho príliš bavili. Proste to začalo byť príliš hlúpe,“ povedal minulý rok o filme. A zdá sa, že si za tým stále stojí.

V novom rozhovore pre Vanity Fair povedal, že si stále nemôže odpustiť. „Uviazol som v improvizácii a šialenstve. Stal som sa paródiou samého seba,“ vyjadril sa v rozhovore. To sa však nedá povedať o predchádzajúcich dieloch. Jeho kolega Robert Downey Jr., ktorý stvárňuje Iron Mana, o jeho výkonoch v predchádzajúcich častiach povedal, že boli „pôsobivým hetrikom“.

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Faktom však zostáva, že samotný Hemsworthov výkon bol v poslednom Thorovi tým najmenším problémom a väčšina kritiky pravdepodobne zaslúžene padá na plecia režiséra Waititiho, ktorý sa pri svojich posledných filmoch možno až príliš baví a nevenuje im takú serióznu pozornosť, akú by si zaslúžili. Dúfajme teda, že reputáciu Thorovi napraví ohlásený piaty film, ktorý zatiaľ nemá názov, režiséra ani dátum premiéry.

Domov
Zdieľať
Diskusia