Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2024, 16:30
Čas čítania 7:28
Karina Kováčová

Dolli z Ruže pre nevestu: Dubaj mi platil môj expriateľ, o syna stále bojujem. Treba si nájsť partnera, ktorý sa o teba postará

Dolli z Ruže pre nevestu: Dubaj mi platil môj expriateľ, o syna stále bojujem. Treba si nájsť partnera, ktorý sa o teba postará
Zdroj: Instagram/nicoleta_dolli_kortis
OSOBNOSTI ROZHOVORY RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

Ako sama povedala, buď ju miluješ, alebo nenávidíš.

Poznáme ju ako kontroverznú, vyplastikovanú a vždy úprimnú Dolli. Jej celé meno je však Nikoleta Daniela Kortišová, má 28 rokov a pôsobila v romantickej televíznej šou Ruža pre nevestu, kde bojovala o priazeň ženícha Radka Urbanyaka.

Anketa:
Pozeráš šou Ruža pre nevestu?
Áno
Nie
Áno
80 %
3819 Hlasov
Nie
20 %
959 Hlasov

Divákov si získala najmä tým, že všetko hovorila priamočiaro a nedávala si servítku pred ústa. Patrí medzi najkontroverznejšie postavy reality šou a my v Refresheri sme sa rozhodli spoznať ju viac. Prezradila nám, čo robí vo svojom voľnom čase, prečo si môže dovoliť taký luxusný život a ako hodnotí svoje pôsobenie v šou.

Dolli počas rozhovoru v redakcii Refresheru.
Dolli počas rozhovoru v redakcii Refresheru. Zdroj: Refresher/Tomáš Biely

Dolli sa rozhodla prehovoriť a porozprávala nám o súkromí a o tom, prečo sa so svojím expriateľom o syna súdi. Tomy Kotty ju totiž obvinil, že sa o 5-ročného Mathewa nestará. Vysvetlila tiež, prečo žila v Dubaji.

Ešte predtým než si prečítaš celý rozhovor s Dolli, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Preto ak sa ti naše články páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Aký bol tvoj život pred Ružou? Taký ako doteraz. Podľa mňa sa mi nejako nezmenil, keďže som bola predtým aj na Farme. Ľudia na mňa stále pozerajú, hejtov mám síce viac, ale ja ich nevnímam.

Prečo si odišla do Dubaja?Mala som tam priateľa. Bol z Austrálie a v Dubaji mal prácu, čiže tam býval, a ja som tam za ním chodila. Trávila som tam veľa času, no vždy, podotýkam vždy, keď som bola v Dubaji, som tam bola s ním. Nikdy sa nestalo, že by som tam bola cestovala sama alebo že by som tam bola bývala sama. Môžem pokojne zverejniť aj fotky s ním, ale chcem zachovať jeho anonymitu.

Dolli,ruza pre nevestu
Zdroj: Instagram/nicoleta_dolli_kortis

A keď ste sa rozišli, ostala si tam? Nie. Odvtedy som v Dubaji nebola. Ja som tam fakt nikdy nechodievala sama. Ľudia nevedia pochopiť, že ja na Instagrame s ním nemám fotky, lebo už netvoríme pár. Na Instagram skoro vôbec nedávam svoj súkromný život, ani syna, ani priateľa. Dala som si raz a doplatila som na to, rovnakú chybu už preto neurobím. V Dubaji mám so svojím expriateľom veľa súkromných fotiek a všetky letenky mi platil on.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 158772 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa Dolli vyjadrila k tomu, že v Dubaji robí spoločníčku.
  • Uvidíš exkluzívne fotky s jej expriateľom v Dubaji.
  • Prečo sa rozhodla ísť do šou Ruža pre nevestu.
  • Vyjadrenie ku kauze s Tomym Kottym.
  • Prečo jej expriateľ nedovoľuje stretávať sa so synom.
  • Odkiaľ má peniaze na luxusný život, keď Markíza informuje, že je Dolli nezamestnaná
  • Koľko peňazí za mesiac minie.
Späť
Zdieľať
Diskusia