Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2024 o 16:11
Čas čítania 0:42
Radka Klučárová

Manžel političky zverejnil video, ako ju prichytil pri sexe s ich adoptívnym synom. Okamžite prišla o funkciu

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA THAJSKO
Uložiť Uložené

Jej manžel ju prichytil priamo pri čine a všetko si nakrúcal. Ich adoptívny syn je budhistickým mníchom.

Thajskom otriasol sexuálny škandál. Známu 45-ročnú političku Prapaporn Choeiwadkoh z provincie Sukhothai manžel prichytil pri sexe s ich adoptívnym synom, 24-ročným budhistickým mníchom s menom Phra Maha, ktoré si zo súcitu adoptovali minulý rok, píše The Economic Times.

Manžel političky si celú aféru od príchodu domov až po ich prichytenie nakrúcal na video a zábery neskôr zverejnil. Na videu vidieť, ako rozzúrený muž vtrhne do izby a strhne z dvojice plachtu, pod ktorou sa obaja skrývajú nahí. Video medzi verejnosťou vyvolalo pobúrenie a politička prišla o svoju verejnú funkciu. 

Podvedený muž, ktorého média označujú menom Ti, mal už dlhší čas podozrenie z prehlbujúceho sa vzťahu medzi adoptívnym synom a manželkou. Jeho pokusy o odhalenie nevery však neboli úspešné, a tak sa jedného dňa rozhodol absolvovať 5-hodinovú cestu z Bangkoku do Sukhothai, len aby zistil pravdu. 

„Bol som nahnevaný, keď som ich našiel spolu. Cítil som sa nesmierne zradený. ​​Kupoval som jej zlato a dával veľa darčekov,“ zveril sa médiám zranený 64-ročný muž.

Domov
Zdieľať
Diskusia