Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2024 o 14:33
Čas čítania 0:36
Veronika Ábelová

VIDEO: Simpsonovci ako sitkom z 50. rokov? Pozri sa, čo vytvorila umelá inteligencia

VIDEO: Simpsonovci ako sitkom z 50. rokov? Pozri sa, čo vytvorila umelá inteligencia
Zdroj: X/ @demonflyingfox/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVCI SPRÁVY ZO SVETA UMELÁ INTELIGENCIA
Uložiť Uložené

Umelá inteligencia dokáže naozaj divy. Tentoraz pretvorila populárny seriál na hyperrealistický sitkom z 50. rokov minulého storočia.

Minulý rok sa umelej inteligencii podarilo pretvoriť seriál Griffinovci na skutočný sitkom z 80. rokov. Na platforme X sa tentokrát objavilo ďalšie video vygenerované pomocou AI, ktorá prerobila známy animovaný seriál – Simpsonovcov. Sitkom zasadený do 50. rokov minulého storočia vyzerá až desivo realisticky.

Dom Simpsonovcov vo videu dostal nový farebný vzhľad. Homer Simpson je zobrazený ako milujúci a nešikovný a Marge ako jeho trpezlivá a dobrosrdečná manželka, presne ako v animovanom seriáli. Líza, Maggie a Bart sú si tiež podobní a naozaj vierohodne vytvorení. Umelá inteligencia oživila aj ďalšie postavy, ako napríklad Millhousa, Apua, Vočka alebo Barneyho.

Najdesivejšie svojím démonickým pohľadom pôsobí Mr. Burns, rovnako ako Krusty a Levák Bob, ktorý drží veľký nôž. Video Simpsonovcov zasadené do sitkomu z 50. rokov nazbieralo viac ako 3,8 milióna pozretí. Aj keď sú Simpsonovci známi predpovedaním budúcnosti, príchod tohto AI výplodu určite nepredpokladali.

Anketa:
Si fanúšikom Simpsonovcov?
ÁNO.
NIE.
ÁNO.
89 %
333 Hlasov
NIE.
11 %
40 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia