Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2024 o 13:48
Čas čítania 1:00
Karolína Uličná

Známu irackú tiktokerku zastrelili v aute. Brutálne video z vraždy zachytili bezpečnostné kamery

OSOBNOSTI IRAK TIKTOK VRAŽDA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Brutálna vražda sa odohrala priamo pred jej domom vo večerných hodinách v meste Bagdad. Vrah sa tváril, že je donáškarom jedla.

Známu irackú tiktokerku Ghufran Sawadi zavraždili. Po internete sa dokonca šíri video brutálneho útoku na mladú influencerku. Zábery pochádzajú z bezpečnostných kamier.

Ghufran, ktorá na internete vystupovala pod menom Om Fahad, sa stala známou po tom, čo zverejňovala mierne odhaľujúce oblečenie, v ktorom tancovala na videách. Práve to ju dostalo do veľkých problémov, uvádza The Sydney Morning Herald. Vo februári 2023 ju súd v Iraku odsúdil na šesť mesiacov väzenia. Dôvodom bolo, že jej videá údajne obsahovali neslušné reči, ktoré vraj podkopávajú verejnú morálku.

Všetko bolo naplánované

Brutálna vražda sa odohrala pred jej domom vo večerných hodinách v meste Bagdad. Mladá žena sedela vo svojom čiernom SUV spoločne so svojou asistentkou. Podľa portálu Marca prišiel útočník na skútri a predstieral, že je donáškarom jedla. Otvoril dvere jej auta a vystrelil. Mladá influencerka bola na mieste mŕtva, asistentku pri útoku poranil.

Ghufran Sawadi bola známa aj pre svoje progresívne myslenie, pozitívny vzťah k LGBTQ+, podporovala ľudské práva a nebála sa kritizovať aj tamojšou vládu. Niektorí ľudia konšpirujú, že by za to mohla byť spoluzodpovedná aj iracká vláda.

Odporúčané
Streamer IShowSpeed nadáva ženám, fanúšikovia mu trhali vlasy a hádzali naňho moč. V Prahe zablokoval dopravu, príde aj k nám? Streamer IShowSpeed nadáva ženám, fanúšikovia mu trhali vlasy a hádzali naňho moč. V Prahe zablokoval dopravu, príde aj k nám? 23. júla 2024 o 14:30

Al Jazeera uvádza, že toto nebol prvý prípad. 23-ročný tiktoker Noor Alsaffar so stovkami tisíc sledovateľov bol zastrelený v septembri 2023. Tara Fares, 22-ročná modelka a influencerka, bola v roku 2018 zastrelená ozbrojencami. Irak zažil aj niekoľko „vrážd zo cti“, keď 22-ročnú hviezdu Youtubu Tibu al-Ali uškrtil jej vlastný otec.

Domov
Zdieľať
Diskusia