Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2020, 18:03
Čas čítania 1:18
Daniel Mikolášik

Ďalší „Kočnerov“ prokurátor končí. Paloviča podľa Threemy podplácali a vynášal informácie

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Kočner sa pokúšal cez Paloviča podplatiť aj ďalších prokurátorov.

Bystrík Palovič vo funkcii prokurátora končí. Dnes o tom rozhodla disciplinárna komisia generálnej prokuratúry pre jeho blízky vzťah s Marianom Kočnerom, údajné podplatenie a vynášanie informácií z prokuratúry. To vychádza aj zo šifrovanej komunikácie aplikácie Threema medzi Kočnerom a Palovičom.

Podľa informácií Denníka N Threema odhaľuje, že sa obaja pravidelne stretávali a okrem vynášania informácií sa Kočner pokúšal cez Paloviča podplatiť aj ďalších prokurátorov. Palovič nepoprel ani Threemu, ani stretávanie sa s mafiánom.

Odporúčané
200-tisíc eur v keši, správy z Kočnerovej Threemy a ústretovosť Ficovi. Kto je špeciálny prokurátor Dušan „62 : 0“ Kováčik? 200-tisíc eur v keši, správy z Kočnerovej Threemy a ústretovosť Ficovi. Kto je špeciálny prokurátor Dušan „62 : 0“ Kováčik? 22. októbra 2020, 12:25
Komunikácia medzi Bystríkom Palovičom a Marianom Kočnerom z dňa 15. marca 2018 
BP: „Už Ťa predvolali na výsluch na budúci týždeň vo veci novinára?“
MK: „Na výsluch idem v stredu. (21. marca, pozn. red.) A prečo Ťa zaujíma ten výsluch?“
BP: „Výsluch - len či o ňom vieš lebo dnes som o tom hovoril s kolegyňou čo to má na starosti na KP (krajskej prokuratúre, pozn. redakcie).“
Domov
Zdieľať
Diskusia