Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2020, 19:01
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Ako si nájsť frajerku alebo frajera počas pandémie? Slováci v tom majú jasno, online zoznamky sú vraj peklo

REFRESHER
Uložiť Uložené

Slovákov a Sloveniek sme sa pýtali, ako si počas pandémie nájsť polovičku a či sa zadaným ľuďom počas pandémie zhoršil alebo zlepšil vzťah.

Ľudia v uliciach sa zhodujú na tom, že počas pandémie nie je práve najjednoduchšie nájsť si vysnívanú polovičku. Argumentov je mnoho, tým najsilnejším je však pravdepodobne ten, že sú zatvorené kluby aj bary a prirodzene sa oveľa menej pohybujeme vonku. Naši respondenti si však zo svojho single života ťažkú hlavu nerobia, práve naopak, súčasný stav im vyhovuje. 

V Bratislave sme natrafili aj na takých, ktorí sú zadaní už dlhšie, a tak nás zaujímalo, či pandémia ich vzťah zhoršila alebo zlepšila. Aj keď nejde práve o reprezentatívnu vzorku, z nášho malého prieskumu vyplýva, že väčšinou lockdown využili na zblíženie, niektorí spolu začali napríklad cvičiť. 

Šajmo sa tiež ľudí pred bratislavskou hlavnou stanicou pýtal na online zoznamky a zoznamovacie aplikácie. Aj v tomto prípade sa dočkal viacerých veľmi podobných a najmä negatívnych názorov.

Odporúčané
Prehľad zmien: Kam nemôžeš cestovať so svojím certifikátom, pre koho platí zákaz vychádzania a za čo hrozí pokuta 1659 eur? Prehľad zmien: Kam nemôžeš cestovať so svojím certifikátom, pre koho platí zákaz vychádzania a za čo hrozí pokuta 1659 eur? 9. novembra 2020, 6:05
Domov
Zdieľať
Diskusia